nikolaj-flor-rotne-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Nikolaj Flor Rotne

Nikolaj kommer med nykomponerede sange og digte, der er særligt velegnet til kirkerummets skønhed og mulighed for kontemplation. Et rum, hvor både kirke og digte berører publikum og skaber tid til eftertænksomhed i en ellers travl hverdag.

Nikolaj Flor Rotne fremfører sine digte, der kredser om temaer som tro, sorg, bøn, genopstandelse og fornyelse. Med en kunstnerisk tilgang til det religiøse bliver det moderne menneskes længsel efter den eksistentielle og åndelige dimension imødekommet af samspillet mellem poesi, kirke og musik.

Digtene kan tjene som vejledere, hvorigennem man kan se hverdagens udfordringer med en større taknemmelighed, undren og fornyet retning.

Nikolaj er international anerkendt forfatter og har som musiker blandt andet optrådt på verdens største Jazz festival i Den Haag. Som komponist har han modtaget Statens kunstfond 2-årige legat.

Sagt om Nikolaj Flor Rotne

“Tak, for at bringe stor skønhed og dybde ind i verden.”

“Det rører mit hjerte og min sjæl. Jeg føler, at der i dine digte, ligger en sti, jeg kan følge, for at se min egen sti tydeligere.”

”Imponerende! Sad og iagttog mig selv imens og oplevede, at jeg blev både opløftet og glad helt inde og berørt på sammen tid – det er flot!”

“Jeg elsker ægteskabet mellem den fængende musik, dine ord og stemme.”

“Opløftende, centrerende og kærligt. Det er et fantastisk og inspireret projekt.”

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

nikolaj-flor-rotne-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører