nick-cave-uncover-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Nick Cave Uncover

Dyk ned i den fascinerende verden af Nick Cave med autentisk musikalsk fortolkning

Oplev den dybsindige og intense musik skabt af den anerkendte australske sanger og multikunstner Nick Cave, der gennem mere end fire årtier har beriget verden med sine enestående tekster og unikke lydunivers.

Fire talentfulde musikere tager dig med på en uforglemmelig rejse ind i Nick Caves kontrastfyldte univers. Gennem en innovativ og akustisk tilgang fortolker de hans musik på en måde, der giver en frisk og anderledes dimension til de velkendte toner. Nick Cave Uncover går ikke den traditionelle vej som et coverband – deres mål er ikke at efterligne, men at udforske og eksperimentere.

Med en alternativ sammensætning af stemningsskabende instrumenter som sangerinde, cello, keyboard og kontrabas leger de med Nick Caves musikalske palet og skaber nye nuancer. Essensen af Nick Caves musik bevares i deres tolkninger, hvor kontrasterne mellem lys og mørke, dybde og lethed udfoldes på en unik måde.

Koncerten er en sjælden mulighed for at dykke ned i Nick Caves tekstunivers og musikalske rige. Fra de smukke og inderlige toner som “Into My Arms” og “Loom Of The Land” til de intense og energiske numre som “Papa Wont Leave You Henry”, vil du opleve hele spændvidden af hans følelsesladede kompositioner.

Nick Cave Uncover er enestående i Danmark med deres dygtige tolkninger af Nick Caves musik. Deres optræden appellerer bredt, fra unge til ældre, og både til dedikerede fans samt dem, der stifter bekendtskab med hans musik for første gang. Deres koncerter har tiltrukket fyldte huse og skabt en dyb forbindelse til publikum, især i unikke rammer som kirker, hvor deres musik træder endnu tydeligere frem.

Konstellation

  • sang: Line Mortensen
  • cello: Johanne Andersson
  • keyboard: Niels Ole Sørensen
  • kontrabas: Jesper Bang Pedersen

Referencer

“Et lyrisk manifest, der blev ualmindeligt smukt fortolket” – Henrik Thorngaard, Folkekirkens Hus

“Virkelig rørende fortolkninger af Nick Caves musik” – Klitgården, Tversted

“Sammenspil af høj klasse med en lang række af lækre arrangementer og skønne detaljer. Cello, bas, vokal og klaver er som skabt til akustikken i kirken” – Løgstør Kirke

Varighed

ca. 60-90 min.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

nick-cave-uncover-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører