Musikpatruljen
musikpatruljen 1 bifald

Del på de sociale medier

Musikpatruljen - på video

Musikpatruljen - Kirkekoncerter 2021

Kirkekoncert

Skøn musik i mange genre, som publikum nød, genkendte og kunne nynne med på!” –  Eric Holm, Kirkesanger efter koncert i Fårevejle Kirke 2021.

Musikpatruljen er en unik konstellation af tre alsidige musikere med baggrund fra både den klassiske og rytmiske verden.

Trioen har spillet sammen siden 2014 i forbindelse med projektet Kulturstierne i Frederikssund Kommune. Hurtigt voksede et varmt venskab mellem musikerne, et fælles musikalsk udtryk og en nysgerrighed i forhold til at formidle musik på nye måder til både børn og voksne.

I dag spiller Musikpatruljen over 100 koncerter årligt!

Heriblandt skolekoncerter, familiekoncerter, kammermusikkoncerter, kirkekoncerter og også KunstKoncerter på bl.a. J. F. Willumsens Museum.

Trioens fløjtenist, Isabella Hübener (kendt fra ”Den Klassiske Musikquiz” på DR2), præsenterer og formidler koncerternes program med vid og bid, levende, uhøjtideligt og med et glimt i øjet, så uanset repertoire, vil publikum blive guidet behageligt igennem koncerten.

Repertoiret er bredt og strækker sig fra det klassiske over folkemusikken og verdensmusikken. Store værker, fx den virtuose orkester suite i h-mol af J. S. Bach, Peer Gynt suiten af Edvard Grieg mm, bliver arrangeret og fortolket af trioens besætning.

Kirkekoncerter for børn

Musikpatruljen har specialiseret sig i musikfortællinger – musikalske eventyr – for børn og barnlige sjæle. Den gode historie bliver bundet sammen af vidunderlig musik. Heriblandt kan fx nævnes familiekoncerterne ”Noa’s Ark”, ”Peer Gynts Eventyr” og ”Et JuleEventyr” frit efter Charles Dickens. m. fl.

Musikpatruljen har musikglæden i fokus og skaber en alsidig og stemningsfuld koncertoplevelse som begejstrer store som små.

En frydefuld aften, der gik ind i sjælen og gjorde glad!” – Marianne Ankerfeldt, Menighedsrådsformand efter koncert i Rørvig Kirke 2019.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Musikpatruljen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Musikpatruljen ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Musikpatruljen til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
mads Granum 400

▶︎Mads Granum

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.