musicalkoncert cover

Del på de Sociale Medier

MusicalKoncert

Kirkerummet er magisk til koncerter, og med vores lille kvartet kan vi sagtens være i de fleste kirker.

Vi spiller de numre vi brænder for, som vi synes klæder os og som vi mener kan ramme publikum i første hug. Repertoiret tæller sange af den glimrende komponist Jason Robert Brown og sange, som de ikoniske Broadway-stjerner ynder at synge.

Mona Britt Nykjær synger med en stemme der spænder virkelig bredt og som indimellem får de små hår til at rejse sig. Det hele bliver så vidunderligt akkompagneret af Niels Bo Emgren, Morten Wang og Jakob Bonderup som med tangenter, strenge, rytmer og charme sørger for at musikken følger de forskellige genrer af musik vi kommer igennem.

Vi garanterer en uformel koncert på meget højt niveau. Det er jazzet og poppet og skørt, og ikke nødvendigvis de traditionelle musicalhits.

Bandets pianist, Niels Bo Emgren er uddannet klassisk sanger og korleder. En dygtig pianist som brillerer i musicalverdenens mange facetter.

Bassisten, Jakob Bonderup er uddannet bassist fra det jyske musikkonservatorium. En meget alsidig bassist som tryller både med og uden bue. Han er også forstander for Engelsholm Højskole.

Trommeslageren, Morten Wang er uddannet klassisk sanger og en fremragende trommeslager/percussionist. Han synger til daglig på Den Jyske Opera.

Reference

I har været det helt rigtige valg til vores Nytårsfest. Mona synger med så meget udtryk og “drengene” spiller så fantastisk og afbalanceret sammen, at også de lidt mere ukendte numre virkede, som om man har hørt og elsket dem i mange år. Med et vindende smil, en varm, hidsig, strid, indfølsom, sur, blid og utrolig variationsrig stemme fortolkede du, Mona, teksterne, som du gjorde til dine personlige historier. Publikummet har lidt, hadet og elsket sammen med dig. Niels Bo, Jakob og Morten spiller fantastisk godt sammen, aldrig overdøvede instrumenterne sangen og der var utrolig fin balance i klangen. Så hermed en klar anbefaling til alle koncertarrangører!Frank Laue, organist ved Dybbøl Kirke.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

musicalkoncert bifald 1

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører