Mirja Klippel
mirja klippel bifald

Del på de sociale medier

Mirja Klippel - på video

Mirja Klippel - Kirkekoncerter 2021

- intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.

Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som årets sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver. Med sit seneste album, Slow Coming Alive, føjer hun atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.

Selv siger hun:

“Nogle af de mest smertefulde øjeblikke i mit liv, har samtidig været nogle af de mest hellige. I den mest intense smerte kan der opstå et glimt af klarhed, som et lyn. Jeg er vendt tilbage til digte fra min barndom og teenage-år, og det har været en helende proces at omfavne disse øjeblikke af uskyldstab med den erfaring, jeg bærer på i dag. En proces, som flød ind i sangene fra albummet”.

Processen afspejles i Klippels sange, der omfavner lytteren med lige dele styrke og skrøbelighed, hvor fortællinger med afsæt i det nære og personlige trækker linjer, ikke bare til den omliggende verdens sociale uretfærdighed og snærende bånd, men også til håbet om en bedre fremtid.

Med sin faste musikalske medrejsende Alex Jønsson, på guitar og effekter, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfæriske univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Referencer

“Mirja Klippel kan ikke anbefales varmt nok!” – Diskant (DANMARK)

“…a folk diamond for filigree-pop-audiophiles” – Glitterhouse (TYSKLAND)

“I tried to find a way to compare her to another artist, but simply couldn’t. There was only Mirja Klippel.” – Postimees (ESTLAND)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mirja Klippel, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Mirja Klippel ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Mirja Klippel til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
profil reptones

▶︎The Reptones

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.