petri hannibal bifald

Michala Petri & Lars Hannibal

Petri/Hannibal Duo har i 30 år været en fast del af det danske og internationale musikliv. Siden 1992 har de spillet over 2000 koncerter i hele verden, spændende fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Tokyos Suntory Hall og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.

Et af deres særkender har altid været en kombination af højeste musikalske niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Ud fra den tanke at klassisk musik er forståelig for alle, kommer de med små introduktioner til det særlige ved de enkelte værker, og programmerne har altid budt på både genkendelighed og udfordringer. Duoen ser stadig fremad og forfiner og tilpasser med deres erfaring programmerne og koncertoplevelserne til tiden i dag.

Man vil høre et varieret program med kendt og ukendt som bevæger sig rundt i alle stemninger: Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt, gammelt og nyt. Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket. Musik af bl.a. Bach, Händel, Vivaldi, Carl Nielsen og Piazzolla.

Petri/Hannibal Duo har indtil nu udgivet 8 albums – det seneste er BLUE som udkom i efteråret med originalkompositioner af Lars Hannibal samt hans arrangementer af danske sange, som også vil blive spillet på programmet.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

petri hannibal bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører