mette-kirkegaard-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Mette Kirkegaard

Mette Kirkegaard er en rutineret performer samt cand.mag. i retorik, har udgivet fem albums samt en række ep´s og singler. Mette har før optrådt i kirke med egne sange. Mette Kirkegaard er blevet anmeldt som en kunstner, der står skarpt i det enkle akustiske udtryk, fx på sit album Simple Matters, som fik fire hjerter i Politiken af Kim Skotte. Hun er oprindelig trænet i klassisk guitar og har sunget i Konservatoriets børnekor og på Sankt Annæ Gymnasium samt taget fag op Musikvidenskab.

Koncerttyper

  • Lyttekoncerter med naturlyden som ledsager – solo
    Her vil Mette indlede med at præsentere naturlyd og synge udvalgte numre, som hun har anvendt på sin lindrende hospicetour.
  • Kirkekoncert med originale sange og samt sange af Cohen, Dylan, Joni Mitchell m.fl. solo-duo-trio.
  • Natkirke: Musikalsk lyttekoncert med originale sange og naturlyden som ledsager solo.
    Alternativ version: DJ bruger naturlyden og mikser sammen med Mettes musik.

Foredrag

Fortælling om den helende lyd: Sangen lever i nuet
– miks af musik og fortælling. Mette Kirkegaard har skabt musikalske projekter, der sætter fokus på livsglæde og mental lindring i nuet for hospicepatienter og pårørende.

Foredraget vil komme ind på de forskellige tanker bag en hospiceturne og give musikalske smagsprøver – og måske skriver vi en sang sammen. En sang kan sige det, du ikke kan tale om – på en anden måde, der inddrager de medvirkende og gør dem til medskabere. Mette Kirkegaard har optrådt med hospiceturneer i samarbejde med Velliv Foreningen – som performer med eget materiale og naturlyde har hun udviklet en metode til at optræde med lindrende lyd til lyttekoncerter. Det har givet hende som sangskriver mod på at udforske og udvikle hospicekonceptet med at skrive sange i nuet med patienter og pårørende. I foredraget med musikalske smagsprøver fortæller sangskriveren om det seneste skridt: at skabe en sang i nuet med patienter, pårørende og frivilligt personale.

 

 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

mette-kirkegaard-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører