ME AND MARIA
me and maria bifald 1

Del på de sociale medier

ME AND MARIA - på video

ME AND MARIA - Kirkekoncerter 2021

Sange der tænder lys i mørket

Få en nærværende oplevelse, når den danske duo, ME AND MARIA, skaber rum til ro og fordybelse med smukke, blide sange og stemningsfuldt lys.

Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark,” hvor de lancerede titelnummeret fra deres album “Med tusind stjerner” i 2019. De har netop udgivet deres fjerde album: “Strejf af fred.”

De har spillet en lang række kirkekoncerter, og har bl. a.  gæstet både Haderslev og Roskilde Domkirke og Løgumkloster kirke, altid for et talstærkt publikum.

”Med vores musik forsøger vi at skabe et rum til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, og sorg, desto sværere er det for netop de følelser at vokse og overtage sindet.“ siger Maria Anna Rosenberg.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente en koncert med masser af nærvær, smukt lys og høj kvalitet.

Referencer

ME AND MARIA gav os en helt fantastisk koncert, hvor mørke og lys fandt balance, både bogstavelig talt med smuk lyssætning, men også i de historier, som sange og toner fortalte. Det stort fremmødte publikum blev taget med på en rejse, og var tydeligt bevægede. Musikkerne fik skabt et rum til indre ro og fordybelse. ME AND MARIA møder publikum fra et åbent hjerte, og de er i al fald også trådt direkte ind i mit. De har min varmeste anbefaling.” – Sognepræst Sarah Krøger Ziethen, Roskilde Domkirke.

Den 8.august 2021 havde vi den store glæde i Ormslev Kirke at opleve SÅ meget godt i en koncert på én gang: smukke farver, indfølende rolig musik og eftertænksomme tekster, i vores smukke kirkerum. En koncert med ME AND MARIA er unik, speciel og kan varmt anbefales.” – Karen Bidstrup, Organist, Ormslev kirke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ME AND MARIA, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af ME AND MARIA ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book ME AND MARIA til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
profil reptones

▶︎The Reptones

engle.Glad

▶︎AnneO

mads Granum 400

▶︎Mads Granum

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.