me-and-maria-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

ME AND MARIA

Få en nærværende oplevelse, når den danske duo, ME AND MARIA, skaber rum til ro og fordybelse med smukke, blide, dansksprogede sange. Sangene fortæller om lys og mørke og tager fat på de store temaer i livet, som passer idéelt ind i kirkens rum. Musikken er stille og rolig og giver plads til de smukke sangstemmer og tekster i kirkens rumklang.

Som noget ganske særligt tilbyder duoen at sætte stemningsfuldt, roligt afstemt lys op. Dette understreger det intime rum og gør det nemt for tilhørerne og menigheden at vende blikket indad. Samtidig oplever de kirkens smukke rum på en ny måde.

Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark,” hvor de lancerede titelnummeret fra deres album “Med tusind stjerner” i 2019. De har nu tre danske albummer bag sig, senest “Strejf af fred” og 2023 har de været for Go’aften Live på TV2.

De har spillet en lang række kirkekoncerter og musikgudstjenester, og har bl. a.  gæstet både Haderslev og Roskilde Domkirke og Løgumkloster kirke, altid for et talstærkt publikum.

”Med vores musik forsøger vi at tænde lys i mørket. Vi skaber et rum til alle følelser, også de svære. I fællesskab kan vi overkomme næsten alt og håbet ender altid med at skinne stærkest igennem til vores koncerter. Især kirkerummet passer smukt til den stemning,“ siger Maria Anna Rosenberg.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og folkekirken, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente en koncert med masser af nærvær, plads til eftertanke, smukt lys og høj kvalitet.

Referencer

“ME AND MARIA gav os en helt fantastisk koncert, hvor mørke og lys fandt balance, både bogstavelig talt med smuk lyssætning, men også i de historier, som sange og toner fortalte. Det stort fremmødte publikum blev taget med på en rejse, og var tydeligt bevægede. Musikerne fik skabt et rum til indre ro og fordybelse. ME AND MARIA møder publikum fra et åbent hjerte, og de er i al fald også trådt direkte ind i mit. De har min varmeste anbefaling.” – Sognepræst Sarah Krøger Ziethen, Roskilde Domkirke.

Den 8.august 2021 havde vi den store glæde i Ormslev Kirke at opleve SÅ meget godt i en koncert på én gang: smukke farver, indfølende rolig musik og eftertænksomme tekster, i vores smukke kirkerum. En koncert med ME AND MARIA er unik, speciel og kan varmt anbefales.” – Karen Bidstrup, Organist, Ormslev kirke.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

me-and-maria-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører