Me and Maria
me and maria bifald 1

Del på de sociale medier

Me and Maria - på video

Me and Maria kirkekoncerter 2020

Blide nordiske toner

ME AND MARIA komponerer selv deres smukke danske musik. Musikken kan betegnes som håbefuld melankoli, der inviterer til fordybelse og indre ro. Den udføres med stor indlevelse, så den fremstår lyrisk og ubesværet Duoen har netop udgivet et nyt album i 2019 og de lancerede titelnummeret “Med tusind stjerner” live i  “Go’ Morgen Danmark” på TV2.

De skaber stemning med blide toner, gennemtænkt lyssætning og dybe fortællinger.
Deres koncerter er ofte beskrevet som intenst nærværende og en mulighed for at nyde eftertænksomhed og ro.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to erfarne sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og ægte, har forenet dem i denne poetiske duo siden 2015.

Det er nu tredje år i træk, at duoen medvirker til flere lysceremonier landet over.

Referencer

“ME AND MARIA gav os en helt fantastisk koncert, hvor mørke og lys fandt balance, både bogstavelig talt med smuk lyssætning, men også i de historier, som sange og toner fortalte. Det stort fremmødte publikum blev taget med på en rejse, og var tydeligt bevægede. Musikkerne fik skabt et rum til indre ro og fordybelse. ME AND MARIA møder publikum fra et åbent hjerte, og de er i al fald også trådt direkte ind i mit. De har min varmeste anbefaling.” – Sognepræst Sarah Krøger Ziethen, Roskilde Domkirke.

“Det var en helt fantastisk stemning I fik ramt ved vores lystændingsceremoni, hvor vi tænker på de kræftramte, samt mindes dem vi har mistet. Johannes basspil, sangvalget og Marias flotte stemme, var tilsammen meget fint og rørende. Tusinde tak for en skøn oplevelse” – Marianne Krabbe, Tovholder Stafet For Livet i Dragør.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Me and Maria, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Me and Maria ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Me and Maria til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.