martin-preisler-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Martin Preisler

Sangeren og guitaristen Martin Preisler har efterhånden rørt ved det meste i den danske musikbranche. Han har igennem de sidste 25 år haft hovedroller flere store musicalopsætninger, turneret og indspillet med DR Big Band, optrådt på Det Kongelige Teater, Royal Arena, flere tv-shows og meget mere….

Har du ikke set Martin Preisler, så har du måske hørt ham synge på diverse tegnefilm og serier bla Phineas og Ferb, Ronald Barbaren, Flyvemaskiner, Frost mfl…

Derudover har han, med over 1000 jobs, mere end 30 års erfaring i at spille på spillesteder, teatre, cafeer, restauranter til koncert firmafest, bryllup, fødselsdage osv. osv.… og er ekspert i at tilpasse musikken til den pågældende begivenhed.

Kan bookes til 3 forskellige koncerter:

Solo

Repertoiret er meget bredt, nyt og gammelt, som fx- Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, Johnny Madsen, TV2, Elvis, Stones, Beatles, Creedence, Tv-2, Helmig, Gnags, Ed Sheeran og mange mange flere….

Først og fremmest er det feeling, sjæl og energi der kendetegner Martin, både i sin vokal og sit guitarspil. Så vil man være sikker på en fantastisk, festlig og musikalsk oplevelse, vil det være en rigtig god ide, at booke Martin Preisler.

Martin Preisler optræder både solo og med sit band: ”MP ALLSTARS”

MP ALLSTARS

Har over 200 jobs OG mere end 30 års erfaring i at spille på spillesteder, teatre, cafeer, restauranter til koncert firmafest, bryllup, fødselsdage osv. osv.… og er ekspert i at tilpasse musikken til den pågældende begivenhed.

Repertoiret er meget bredt, nyt og gammelt, som bl.a. Kim Larsen, TV-2, Thomas Helmig, Gnags, Beatles, Johnny Madsen, Creedence, U2, Rasmus Seebach, Prince, Ed Sheeran og mange mange flere….

”MP ALLSTARS” kan bookes som trio (Sang/GUItar-Bas-trommer) eller kvartet (+keyboard)

Med sig har han altid top-professionelle musikere fra den absolutte elite blandt danske musikere.

Power, sjæl og energi kendetegner ”Mp Allstars”, Så vil man være sikker på en fantastisk, festlig og musikalsk oplevelse, vil det være en rigtig god ide, at booke MP Allstars!

Vores danske sangpakke

Hvorfor dansk…?

Jeg ønsker at sætte fokus på de danske sange, der ligger dybt i os alle sammen. De er blevet sunget for os som små, de løber i vores blod og giver os en fælles forståelse af at være dansk og at høre til. Sangene lever kun i kraft af, at de bliver sunget i børneværelserne, på højskolerne, ved fester, ved begravelser, ved lejrbålet, på stadion – mange flere steder, end man måske lige skulle tro. Jeg vil gerne værne om netop de historier, minder og følelser, der knytter sig til de danske sange.” –  Martin

Repertoiret er sange fra Kaj Normann Andersen, Højskolesangbogen, Benny Andersen, Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, TV2, Søren Huss, Gnags samt flere af vores fantastiske sangskrivere. Sangene præsenteres med de små historier og anekdoter, der ofte knytter sig til de fleste af sangene.

Martin fortolker sine ynglingssange på sin helt egen måde med indlevelse, humor og spilleglæde i samhørighed med sit publikum.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

martin-preisler-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører