Mark & Christoffer
mark christoffer bifald

Del på de sociale medier

Mark & Christoffer - Kirkekoncerter 2021

To sangstemmer - to guitarer

Mark & Christoffer er inspireret af Simon & Garfunkel, James Taylor og Lennon/McCartney, og har fundet deres helt egen stil. De har i de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer.
Uanset om scenen er Riddersalen i Koldinghus, DGI landsstævne, Augustenborg Slotspark, en sportshal, et teater eller et lille forsamlingshus, er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Deres koncerter

DEN DANSKE SANG

Mark & Christoffer tager i denne koncert livtag med nogle af dansk musiks største profiler i nyere tid. Men duoen tager også et spadestik ned i den danske muld med sange fra højskolesangbogen, folkeviser og danske filmperler. En tur ned ad nostalgiens allé.

Kunstnere som Anne Linnet, Steffen Brandt, Sebastian, John Mogensen, Kim Larsen… Vort musikalske arvesølv er rigt og mangfoldigt. Og listen over danske sangere med noget på hjerte er lang som Gudenåen.

AMERICAN SONGBOOK

Koncerten tager os på en musikalsk rundtur i staterne: fra Frank Sinatras croonerbarer i New York, gennem John Denvers’ Blueridge Mountains til countrymusikkens højborg Nashville, videre til Elvis’ hjemstavn i Memphis, et sving ned forbi New Orleans og en afstikker til Californiens strande.

Med hovedvægten lagt på den amerikanske folk & roots genre er koncerten en hyldest til de store musikalske koryfæer, som gennem årtier har lagret sig i den amerikanske folkesjæl og skrevet sig ind i historiebøgerne.

JULEKONCERTEN

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer turnerer landet rundt i december. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Mark & Christoffer baggrund

CHRISTOFFER BRODERSEN
(f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You. I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion. I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA. – Er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København.

MARK DIXON
(f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”. Mark har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar. Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark, og kan derudover også opleves i Duoen “Mark Dixon & Thomas Albrechtsen” og i showorkesteret “Festmaskinen”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mark & Christoffer, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Mark & Christoffer ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Mark & Christoffer til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.