marie-carmen-koppel-bifald

Del på de Sociale Medier

Marie Carmen Koppel

En oplevelse – En sangstemme udover det sædvanlige. 

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 30 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol – og Marie har endda opkaldt sin hund efter idolet!

”Marie Carmen Koppel er efter min mening en af Danmarks bedste sangerinder. Hun har en stemme og besidder en musikalitet, som er af international kaliber…. nye numre fra egen have (dyrket i et samarbejde med Steen Rasmussen) og ”gamle r&b- og folk-rock-standards” som Paul Simons Bridge Over Troubled Water, Carole Kings You’ve Got a Friend og Wyclef Jean & Jerry Duplessis My Love Is Your Love. I Marie Carmen Koppels favntag swinger og ruller især sidstnævnte. Hun tager nummeret i besiddelse, tilfører det en altomsluttende varme og forvandler og fortætter dets sjæl”

– Ivan Rod / GAFFA

Marie har netop sit 10 album ”Forgiveness” på trapperne med release den 3/2 2023.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

marie-carmen-koppel-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører