marianne-mortensen-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Marianne Mortensen

Foredrag om samtaler fra hjertet.

Hvor ofte taler du med andre om dine længsler? Dine håb? Om det at blive ældre og angsten for faldet? Om at turde stilheden? Om at lytte til og forstå, hvad hjertet er og kan?…

I dette foredrag tager skuespiller Marianne Mortensen udgangspunkt i sin og datterens bog “ MENINGSFYLDTE MIDDAGE – mad, kunst og samtaler fra hjertet”. Bogen er en kogebog, men en meget anderledes en af slagsen. Bogen lægger op til dybere snakke rundt om bordet end dem vi sædvanligvis har og ønsker med afsæt i eksistentielle, universelle temaer at videregive stof til eftertanke, omtanke, poesi, skønhed, bevægelse.

Præcis lige som dette foredrag.

Marianne Mortensen taler meget personligt om længsel, om tiden og vigtigheden af at udnytte tiden i tide;- spørger om, hvornår man er gammel og slår et slag for hjertet, glæden og kærligheden, som noget, der ikke kommer af sig selv; men som vi må kæmpe for og tro på- ligesom håbet. Hun taler om forstillelse og alle de roller vi spiller -oftest i vores forsøg på at blive elsket og favnet, om naturen og om at finde hjem – til sig selv. Finde hjem til noget af det vi i civilisationens og præstationens tid har glemt – en væren, lytten – til andre, sig selv, naturen.. til alt hvad der lever.

Altsammen leveret med den grad af lethed, som gør det muligt at tage det ind og lade det forplante sig til refleksioner og efterfølgende snakke og åbenhjertige møder.

Foredraget kan også bookes som et koncertforedrag, hvor Marianne Mortensen sammen med sin mand, Michael Vesterskov (guitar), synger sange fra deres 3 CD’er. Sange, der kommenterer på livet og gennem teksterne og musikken vækker dybe klange i alle. Ung som gammel.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

marianne-mortensen-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører