Margrete Grarup & Kaare Norge

Del på de sociale medier

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Margrete Grarup & Kaare Norge - på video

Margrete Grarup & Kaare Norge kirkekoncerter 2018

Når to musikalske verdener forenes

Et ”like” på Facebook kan føre til mange ting, og det var også udgangspunktet for et helt nyt spændende og kreativt musikalsk samarbejde mellem de to rutinerede kunstnere, Margrete Grarup og Kaare Norge, der er klar til at indtage landets kirker og kulturhuse.

Samarbejdet mellem de to unikke kunstnere begyndte med et ”like” på Facebook. Kaare Norge syntes godt om en video, som Margrete Grarup havde lagt op på sin profil, så hun kontaktede ham. De mødtes og blev hurtigt enige om at etablere det stærke kunstnerisk samarbejde, der nu bærer frugt.

Margrete Grarup har vundet stor respekt som blandt andet jazz- og gospelsanger, og Kaare Norge har solide rødder i den klassiske musik.

De er begge i løbet af deres lange karrierer aldrig veget tilbage for at gå nye og anderledes kunstneriske veje – og det er, hvad de nu gør sammen med et repertoire, der består af deres akustiske versioner af nordiske sange.

”Det er meget svært, at sætte vores stil i bås. Den er et dynamisk crossover mellem mange genrer, som vi smelter sammen i vores versioner af en lang række af de smukkeste nordiske sange, der blandt andre er skrevet af Evert Taube, C.M. Bellman, Carl Nielsen, Trygve Hoff, Bent Fabricius-Bjerre og Björn Afzelius. Vi er i fuld gang med at sammensætte og øve vores repertoire, og glæder os meget til at komme rundt i landet og give publikum en rigtig god oplevelse,” siger Kaare Norge.

”Det er utroligt spændende og givende at være i en proces, der går på tværs af musikalske baggrunde, og som i den grad bryder med at definere genre-kasser. Vi udforsker og udfordrer vores fælles forcer og inspirerer hinanden til at opdage flere sider af de muligheder, vi har for at udtrykke os i musikken,” udtaler Margrete Grarup om det nye grænsenedbrydende samarbejde.

De to har allerede været i studiet sammen, og resultatet kan du få en smagsprøve på i videoen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Margrete Grarup & Kaare Norge, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Margrete Grarup & Kaare Norge ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Margrete Grarup & Kaare Norge til din næste kirkekoncert – ring 7020 3648
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.