Malene Mortensen
malenemortensen 6862

Del på de sociale medier

Malene Mortensen - Kirkekoncerter 2021

Musikmagi

Malene Mortensen har i over 12 år været en af Danmarks mest anerkendte jazzsangerinder. Med 11 albummer bag sig, en sejr i dansk Melodi Grand Prix 2002 og utallige koncerter i ind- og udland, er hun blevet en eftertragtet artist i Europa såvel som USA og Asien.

Malenes varme fortolkninger af jazzens klassikere bygger sammen med hendes egne kompositioner en stærk symbiose, som berør og fortryller lytteren. Som artist er filosofien ofte, at man konstant er i udvikling og lader sig inspirere af nye udfordringer. Malene har fundet en mere intim side frem i en spændende duo-konstellation. Sammen med den efterspurgte og eftertragtede svenske bassist Paul Hinz, som i mange år har været en af grundpillerne i Malenes orkester, har Malene fundet et nyt og frisk repertoire frem, som tager udgangspunkt i de to musikeres baggrund og erfaringer. Svensk blandes med dansk, jazz blandes med viser. Og specielt når stemmen og kontrabassen er i fokus, formår de to kunstner at skabe intim, nærværende og legende musikmagi, hvor hver enkelt tone tydeligt kommer frem!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Malene Mortensen ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Malene Mortensen til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.