Maja og De Sarte Sjæle
maja og de sarte sjæle 1 bifald

Del på de sociale medier

Maja og De Sarte Sjæle - Kirkekoncerter 2021

- sætter ærlige ord på kærlighedens tomrum

Maja og De Sarte Sjæle eksisterer i sin helt egen niche i dansk musik. Umiddelbart ren pop og 80’er-poesi om forlist kærlighed med Maja Rudolphs smukke stemme som omdrejningspunkt. Og så alligevel: indslag af mørk og naiv, sønderjysk tristesse giver Maja og De Sarte Sjæle en kant af noget uforklarligt.

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, der er sangskriver, og sangerinden Maja Rudolph. De debuterede i april 2016 med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og sangen ”Uden Dig” blev et af de mest spillede numre i radioen. Albummet blev året efter nomineret til årets danske pop-udgivelse ved Gaffa prisen 2017. Et album med slidstærk visepop og radiator-poesi, som sætter ærlige ord på kærlighedens tomrum. Et ægte bud på jordnær og helhjertet dansk pop med en cool provinsattitude.

Deres sang, lille turteldue, blev udvalgt af Politiken som en af årets bedste sange i 2016. Politikens musikredaktør skrev bl.a.: ”Når man kan slippe af sted med at synge om at »spise budding og se tegnefilm« i en popvise om forlist kærlighed og få ordet »turteldue« til at klinge i mol, kan man forvandle en popsang til en stille dans på gloser. (…)Maja og De Sarte Sjæle er uden for nummer på den danske popscene. Duoen har mere på hjerte end så mange andre popnavne i dag. Og evnerne til at formulere det. (…) Timo Andersen er den introverte sangskriver, der som en sønderjysk Cyrano de Bergerac sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til. Timo Andersen kan ikke selv synge, men det kan Maja Rudolph, der arbejder som nyuddannet lærer på sin gamle folkeskole i Rødekro.”

Efter deres radiohit: ‘Uden dig‘ fra 2016 er de tilbage med deres første udspil siden debutalbummet. Sangene ”Christoffer” og ”Venter på dig” har fået en større lyd og hurtigere tempo, og tager en tilbage til 1980’ernes sukkerfeber af pastelfarvede synths, fnuglette popmelodier og melankoliens sorte rande under øjnene.
Ved kirkekoncerterne vil det seks mand store orkester omarrangere og nyfortolke deres sange og enkelte salmer, så de passer til kirkerummet og den fantastiske akustik. Forsanger Maja Rudolph har især et særligt personligt forhold til salmerne og kirken, da hun siden sine unge år har begået sig som kirkesanger i Rødekro Kirke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maja og De Sarte Sjæle, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Maja og De Sarte Sjæle ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Maja og De Sarte Sjæle til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
me and maria bifald 1

▶︎Me and Maria

l

▶︎Trio Elegié

alberte bifald

▶︎Alberte

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.