Mads Vinding Duo
mv  1

Del på de sociale medier

Mads Vinding Duo - billedermv

Mads Vinding Duo - Kirkekoncerter 2021

Jazzkoncert med Mads Vinding og Veronica Mortensen

Bassisten Mads Vinding og sangerinden Veronica Mortensen har startet dette samarbejde ud fra en fælles forkærlighed for de smukke melodier og et ønske om at eksperimentere med den lyd og de muligheder, der åbnes, når kontrabas og vokal står alene sammen. Det er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt, spontant og uforudsigeligt.

Når den verdenskendte danske bassist Mads Vinding går på scenen, så lytter man. En af dansk jazz’ mest ikoniske profiler har arbejdet sammen med snart sagt alle dem, der måtte være værd at spille sammen med, fra Herbie Hancock over Wayne Shorter til Tony Williams og Dexter Gordon.

Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder inden for jazzen. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere. Hun har udgivet 5 albummer i eget navn og skriver en stor del af musikken selv.

Glæd jer til et unikt møde mellem disse to, en intimkoncert med jazzen som omdrejningspunkt og uundgåelige strejf af blues, viser og andre lækkerier. En koncert med forkærlighed for det uforudsigelige og det store i det små.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Vinding Duo, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Mads Vinding Duo ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Mads Vinding Duo til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.