mv

Del på de Sociale Medier

Mads Vinding Duo

Bassisten Mads Vinding og sangerinden Veronica Mortensen har startet dette samarbejde ud fra en fælles forkærlighed for de smukke melodier og et ønske om at eksperimentere med den lyd og de muligheder, der åbnes, når kontrabas og vokal står alene sammen. Det er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt, spontant og uforudsigeligt.

Når den verdenskendte danske bassist Mads Vinding går på scenen, så lytter man. En af dansk jazz’ mest ikoniske profiler har arbejdet sammen med snart sagt alle dem, der måtte være værd at spille sammen med, fra Herbie Hancock over Wayne Shorter til Tony Williams og Dexter Gordon.

Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder inden for jazzen. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere. Hun har udgivet 5 albummer i eget navn og skriver en stor del af musikken selv.

Glæd jer til et unikt møde mellem disse to, en intimkoncert med jazzen som omdrejningspunkt og uundgåelige strejf af blues, viser og andre lækkerier. En koncert med forkærlighed for det uforudsigelige og det store i det små.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

mv  1

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører