mads granum kvintet cover bifald

Mads Granum Kvintet

På cv’et kan Mads Granum Kvintet skrive tre anmelderroste salmejazz cd’er og over 200 kirkekoncerter i Danmark, Norge og Tyskland. Derudover har Mads Granum spillet rytmisk orgelkoncert i Københavns Domkirke samt udgivet flere moderne salmer, herunder dåbssalmen ”Med favnen fuld af kærlighed”.

Til daglig er Mads Granum organist i Lindevang Kirke på Frederiksberg, pianist for Thomas Eje, keyboardspiller for Linie 3, Per Nielsen m.fl., samt leder af det rytmiske kor Vocalicious. Han er 4. generation af organister i sin familie, opvokset i folkekirken og uddannet ved Sjællands Kirkemusikskole og Berklee College of Music, Boston, USA.

En koncert med Mads Granum Kvintet er en rejse ind i et dragende salmeunivers, hvor genkendelighed og nytænkning går hånd i hånd. Repertoiret er kendte nordiske salmer tilsat jazz, nykomponerede salmer og et indslag med rytmisk kirkeorgel. Det hele bundet sammen med underholdende, informative og overraskende introduktioner.

Mads Granum, piano, keyboard og kirkeorgel, Regitze Glenthøj, vokal, Mads Hansen, saxofon og klarinet, Thomas Ovesen, kontrabas, Ricco Victor, trommer og klokkespil.

Kan også bookes i følgende konstellation:

Koncert & Fællessang med Mads Granum Kvintet
Special guest: Julie Tandrup Kock (cellist)

Om musikken skriver anmelderne:

Aldeles levende og elegant” – Berlingske

Det er dybt, smukt, nyskabende. WOW” – Sjællandske

10 nye jazzsalmer af nogle af tidens bedste salmedigtere” – Kristeligt Dagblad

Vidunderlig lys og lyrisk jazz-sound. Denne cd vil interessere både jazz-folket, salme-folket og dem, der er til begge dele, og jeg kan kun give den min allerbedste anbefaling.” – Ole Reuss Schmidt, DOKS.

Den alsidige pianist Mads Granum leverer sit hidtil stærkeste udspil i eget navn. Musikken leveres smagfuldt og stilsikkert af den overbevisende sammenspillede kvartet.” – PO-Bladet.

Det er rigtig dejligt for mig, at kunne fryde mig over, at fire så brillante og kompetente spillemænd har sat sig sammen for at klæde disse salmer i jazzdragt.” – Willy Egmose.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Mads Granum Kvintet 7

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører