Mads Granum Kvintet

Mads Granum Kvintet's links

Del på de sociale medier

Mads Granum Kvintet kirkekoncerter 2018

Salmer i jazzdragt

På cv’et kan Mads Granum Kvintet skrive tre anmelderroste salmejazz cd’er og over 200 kirkekoncerter i Danmark, Norge og Tyskland. Derudover har Mads Granum spillet rytmisk orgelkoncert i Københavns Domkirke samt udgivet flere moderne salmer, herunder dåbssalmen ”Med favnen fuld af kærlighed”.

Til daglig er Mads Granum organist i Lindevang Kirke på Frederiksberg, pianist for Thomas Eje, keyboardspiller for Linie 3, Per Nielsen m.fl., samt leder af det rytmiske kor Vocalicious. Han er 4. generation af organister i sin familie, opvokset i folkekirken og uddannet ved Sjællands Kirkemusikskole og Berklee College of Music, Boston, USA.

En koncert med Mads Granum Kvintet er en rejse ind i et dragende salmeunivers, hvor genkendelighed og nytænkning går hånd i hånd. Repertoiret er kendte nordiske salmer tilsat jazz, nykomponerede salmer og et indslag med rytmisk kirkeorgel. Det hele bundet sammen med underholdende, informative og overraskende introduktioner.

Mads Granum, piano, keyboard og kirkeorgel, Regitze Glenthøj, vokal, Mads Hansen, saxofon og klarinet, Thomas Ovesen, kontrabas, Ricco Victor, trommer og klokkespil.

Om musikken skriver anmelderne:

”Vidunderlig lys og lyrisk jazz-sound. Denne cd vil interessere både jazz-folket, salme-folket og dem, der er til begge dele, og jeg kan kun give den min allerbedste anbefaling.” – Ole Reuss Schmidt, DOKS.

”Meget vellykket.” – Kristeligt Dagblad.

”Den alsidige pianist Mads Granum leverer sit hidtil stærkeste udspil i eget navn. Musikken leveres smagfuldt og stilsikkert af den overbevisende sammenspillede kvartet.” – PO-Bladet.

”Det er rigtig dejligt for mig, at kunne fryde mig over, at fire så brillante og kompetente spillemænd har sat sig sammen for at klæde disse salmer i jazzdragt.” – Willy Egmose.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Granum Kvintet, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Mads Granum Kvintet ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Mads Granum Kvintet til din næste kirkekoncert – ring 7020 3648
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.