Linda Andrews
niels15 lile

Del på de sociale medier

Linda Andrews - billederimage005


image006


image008


image009

Linda Andrews - Kirkekoncerter 2021

Det glade budskab

Oplev en stemningsfuld kirkekoncert med en af Danmarks største stemmer, gospelsangerinden og X Factor vinderen Linda Andrews.

Linda Andrews synger alle de højtelskede kirkesange på dansk og engelsk samt på sit modersmål, færøsk.

Linda akkompagneres af sin pianist, desuden er der mulighed for at booke Linda sammen med gospelkoret Absolute Gospel Singers.

Linda Andrews & Absolute Gospel Singers

Man får ganske enkelt gåsehud, når Linda Andrews sammen Absolute Gospel Singers synger nogle af de smukkeste kirkesange. Der synges traditionelle kirkesange på både dansk og engelsk samt nogle medrivende gospelsange. Linda vil med sin fantastiske stemme og skønne personlighed sammen med gospelkoret tage publikum igennem de smukke sange.

Linda Andrews og Absolute Gospel Singers og pianist Markus Lindell har igennem de seneste år holdt forrygende kirkekoncerter rundt omkring i landet, og de glæder sig til at besøge resten af Danmark med denne forrygende gospelturné, hvor der er garanti for velklingende toner og kirkestemning!

Om Linda Andrews Sangerinde, solist, sangskriver, vocal coach og afholder workshops med afsæt i sang og gospel. Linda vandt i 2009 DR’s store talent konkurrence X Factor og vindersangen ”Det bedste til sidst” skrevet af Søren Rasted solgte dobbelt platin. Efterfølgende udgav Linda albummet ”Into the Light”, og hun har siden udgivet flere albummer og singler bl.a. ”Save Your Love for Me” (2017).

Linda er født og opvokset på Færøerne og flyttede i 1994 til København for at gøre sangen til sin levevej. Hun startede karrieren med at synge backing for et hav af danske og internationale kunstnere såsom Clemens, The Antonelli Orchestra, Carola, Johnny Logan, SNAP, Turbo B m.fl., desuden har hun medvirket i den store opsætning af musicalen Atlantis og i diverse Melodi Grand Prix. I 2014 optrådt Linda for Hendes Majestæt Dronningen ved Hærens 400 års jubilæum i Operaen.

Absolute Gospel Singers Linda Andrews startede i 2011 Absolute Gospel Singers, der består af 65 dygtige sangere og er et af Danmarks dygtigste gospelkor. Absolute Gospel Singers har foruden egne koncerter markeret sig ved at optræde til Danmarks Indsamlingen 2010 sammen med Marie Carmen Koppel og til Danish Music Awards 2011 sammen med Rasmus Seebach samt i tv-shows som X Factor, Mentor og Her er dit liv. Koret har også været på koncert-tour i udlandet og desuden lavet flashmobs.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Linda Andrews, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Linda Andrews ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Linda Andrews til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

okt 2022


niels12

▶︎Kurt Ravn

bobo moreno 11 bifald e1556698702984

▶︎Bobo Moreno

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.