Lars Hannibal
lars hannibal bifald 2

Del på de sociale medier

Lars Hannibal - Kirkekoncerter 2021

Koncertforedrag periode: 11. JANUAR – 21. MARTS 2021

I dette koncertforedrag vil Lars introducere musikken, og fortælle lidt historier fra hans liv i ”Musikkens Tjeneste”,- og der er nok at fortælle om. Faktisk kan Lars også i år også fejre en slags 50 jubilæum. Siden 1970 har musikken være hans levebrød.

I september 2020 udkommer, i forbindelsen med jubilæet, albummet BLUE med hans egen musik. Her medvirker, foruden Michala Petri, deres 2 fælles børn Amalie Hannibal Petri, vocal og Agnete Hannibal Petri på cello. Albummet et meget stemningsfuldt med den gode melodi i fokus.

Lars’ nysgerrighed overfor andre genrer har også ført til mange utraditionelle konstellationer gennem årene, – bla. Birth of a Quartet med Palle Mikkelborg, Niels-Henning Ørsted Petersen og Kim Sjørgren, tournéer med Svend Asmussen, koncerter og indspilninger med Birthe Kjær, cross-over bandet 3 x Lars med sangeren Lars Thodberg Bertelsen og jazz bassisten Lars Ole Gotfredsen, ballet projekter med koreograferne Eske Holm og Christopher Bruce o.m.a.

De sidste mange år har Lars arbejdet sammen med Ghita Nørby, – en forestilling de kalder for I Ord og Toner. Denne titel dækker over at de samtaler om emner som de er optaget af, og Ghita læser eventyr og Lars spiller musik. Denne frie form, uden manuskript, er både meget spændende og krævende, men den ejer øjeblikkets mulighed for at en unik oplevelse sammen med publikum.

I 2004 startede jeg projektet Dialogue-East meets West – og har siden arbejdet med kinesisk musik, musikere og komponister i Kina, Europa og Danmark. Fra 2008-2010 arbejdede jeg som kurator for det danske kulturprogram på EXPO 2010 i Shanghai. Jeg har også arbejdet som ambassadør for Folkekirkens

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Hannibal, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Lars Hannibal ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Lars Hannibal til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
maleen 4 bifald

▶︎Maleen

karsten holm bifald

▶︎Karsten Holm

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.