Kim Sjøgren
Violin

Del på de sociale medier

Kim Sjøgren - Kirkekoncerter 2022

Intens spilleglæde

Kim Sjøgren har spillet violin, siden han var 3 år. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17 år.

Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie. Siden 2004 har han været ansat som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren har bl.a. studeret i Tjekkoslovakiet og Rumænien og på grund af Isaac Sterns anbefaling hos Joseph Silverstein i USA.

Han har igennem årene modtaget adskillige priser bl.a. Jacob Gades Legat, Peder Møllers musikpris og Musikanmeldernes Kunstnerpris m.fl.

Kim Sjøgren har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio og fjernsyn samt med samtlige symfoniorkestre i Danmark. Han har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan.

Hans repertoire omfatter foruden violinkoncerter, af bl.a. Beethoven, Brahms, Tjajkovskij, Sibelius, en lang række koncertstykker og sonater samt kammermusikværker.

Kim Sjøgren kan også bookes sammen med:

Kim Sjøgren and his Little Mermaid Orchestra

The Little Mermaid Orchestra består foruden Kim Sjøgren af unge lovende kvindelige musikere hentet fra Det Jyske Musikkonservatoriets solistklasse, Det Kongelige Kapel og Radiosymfoniorkestret.

Orkestret blev dannet i foråret 1997 af Kim Sjøgren og har efterfølgende markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre.

Repertoiret spænder fra de store klassiske værker til populære hits, folkemusik, jazz og evergreens.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Sjøgren, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Kim Sjøgren ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Kim Sjøgren til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
trio before bifald 2

▶︎Trio before

tine-mynster-bifald

▶︎Tine Mynster

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.