Kayaolelisbeth 1 1

Del på de Sociale Medier

Kaya Brüel, Ole Kibsgaard og LS

Musik er helende, det har til alle tider været et faktum, at musik lindrer lidelser, sygdomme og sjælekvaler. Sangerinde Kaya Brüel og guitarist Ole Kibsgaard har i samarbejde med violinist Lisbeth Sagen gennem de seneste år besøgt landets hospitaler med en strygekvartet og spredt adspredelse og glæde med et smukt repertoire af sange. Lisbeth Sagen fik i 2017 DR P2 prisen som Årets Ildsjæl for sit arbejde med MusikBeRiget, et projekt der har sin gang på Rigshospitalet, hvor hun og Ole Kibsgaard kommer helt ind på stuerne til de indlagte og giver dem et pusterum i en ellers hård tid. Et par gange om året udvider de med en større kvartet, og sammen med Kaya Brüel drager de rundt til landets hospitaler og spiller på stuerne, i foyeren og i kapellet, eller hvor der nu er brug for deres velgørende musik.

Nu er der mulighed for at opleve denne utrolig smukke og unikke konstellation, da Kaya, Ole og Lisbeth samt deres strygekvartet drager ud til landets kirker. Kirkens atmosfæriske rum er det perfekte sted til at blive berørt og opløftet i deres musikalske selskab.

Repertoiret er en fin blanding af danske, engelske og sågar svenske viser. For eksempel kan man opleve Kayas smukke version af ”Shower The People” eller Tommy Seebachs ”Under Stjernerne På Himlen” i Ole Kibsgaards flotte strygearrangementer. Uden tvivl en helt uforglemmelig musikalsk oplevelse, hvor der er plads til både latter og tårer, til at glædes og gribes helt ind i hjertet.

Udtalelse fra sundhedsfagligt personale på Rigshospitalet: ”Man kan forberede sig på en ubehagelig samtale med en læge, man kan barrikadere sig, inden man skal til psykolog. Men musikken kan du aldrig holde ude, den siver ind. Musikken på RH er det sprog, der når at trykke på de knapper, vi andre ikke kan nå.”

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Kayaolelisbeth

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører