kaya-brüel-ole-kibsgaard-cover-bifald

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

I svære tider har vi brug for sammenhold og nærvær. Sangen og musikkens forløsende ord og toner binder os sammen. Kaya og Ole har med “Morgensang på DR” og efterfølgende deres populære fællessangskoncerter, specialiseret sig i, at skabe et rum med plads til nærværet og fællesskabet i sangen. Med deres alsidige, vidtfavnende musikalitet og gode humør, fører de publikum med på en musikalsk rejse. Om det er Carl Nielsen eller Shu-bi-dua, er der med garanti en sang at synge med på, eller blot nyde i duoens smukke fortolkninger. En fællessangskoncert man går nynnende fra, med et smil på læben, fyldt op af gode sange og en varm stemning.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard må være blandt de meget få kunstnere der bogstavelig talt synger og spiller fra vugge til grav. Deres erfaring rækker vidt, og deres sangkatalog ligeså. De er mestre i at skræddersy en koncert til det publikum de står overfor. Om det er på et hospital, en børnekoncert, en stemningsfuld kirkekoncert, et kulturhus eller på et plejehjem, så gør de det med et sjældent nærvær i en afslappet lun atmosfære.

At de så er to af landets dygtigste sangere og musikere, gør det oplevelsen i deres generøse selskab endnu bedre. Kaya Brüel har indspillet et hav af albums og sange, og har sideløbende en flot karriere som skuespiller i musicals, film og tv. Ole Kibsgaard er en af landets mest benyttede musikere. Har selv udgivet en del musik, været med i Shu-bi-dua og vært på diverse Tv programmer. Bl.a. i “Kaj og Andrea” på DR. Som duo går de 20 år tilbage, og har udgivet op til flere albums sammen. Deres seneste album, “Sange vi synger” udkom i Oktober 2021.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

kaya-brüel-ole-kibsgaard-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører