kathrine-lilleoer-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Kathrine Lilleør

Inspirerende foredragsholder med dybdegående indsigt

Sognepræst Kathrine Lilleør er ikke kun en hengiven gejstlig leder, men også en bemærkelsesværdig foredragsholder, hvis indsigtsfulde tilgang og engagerede formidling har fanget publikum landet over. Hendes foredrag er en unik kombination af teologisk indsigt, refleksion og relevant samfundsforståelse, der skaber berigende oplevelser for tilhørere på tværs af baggrunde.

Med et bredt erfaringsgrundlag og en omfattende viden inden for teologi og samfundsanalyse formår Kathrine Lilleør at udforske komplekse emner på en måde, der er tilgængelig og meningsfuld for alle. Hendes foredrag berører ofte aktuelle temaer, der relaterer sig til tro, eksistens, etik og livsvejledning i nutidens samfund.

En af Kathrine Lilleørs styrker som foredragsholder er hendes evne til at skabe relevante berøringspunkter mellem teologiske koncepter og hverdagslivets udfordringer. Hun formår at bygge bro mellem tro og det moderne samfunds komplekse spørgsmål, hvilket gør hendes foredrag givende og tankevækkende for både religiøse og ikke-religiøse tilhørere.

Kathrine Lilleør tager sin viden og erfaring som sognepræst med sig på scenen og skaber en atmosfære af åben dialog og deling af tanker. Hun inviterer sit publikum til at reflektere over eksistentielle spørgsmål og udfordringer, og hendes nærvær og empati skaber en atmosfære af tillid og forståelse.

Uanset om emnet er troens betydning i moderne liv, etiske dilemmaer, samfundsmæssige forandringer eller personlig udvikling, formår Kathrine Lilleør at levere indsigtsfulde foredrag, der efterlader publikum med stof til eftertanke og inspiration til at forholde sig til livets store spørgsmål.

Foredrag

At prædike kirken fuld

I 2014 kom Kathrine Lilleør til den lukningstruede Sankt Pauls midt i Nyboder. Det er lykkedes at bygge en af de største menigheder i Danmark med flere hundrede deltagere fra såvel Indre By som hele Danmark på kirkebænkene om søndagen.

For præster og teologistuderende har Kathrine Lilleør derfor stiftet Gudstjenesteakademiet, hvor hun fortæller sine nuværende og kommende kolleger, hvordan det har kunne lade sig gøre. I dette foredrag fortæller hun om de udfordringer, hun har mødt, og hvordan det er er lykkedes at skabe en glad medarbejderstab og en stadig voksende menighed.

Liv og ledelse

Som tidligere medlem af Det Etiske Råd holder Lilleør en del foredrag om etik og ledelse for erhvervsledere, offentlige ledere og medarbejdere i sundhedssektoren. Den svære samtale, værdibaseret og personlig ledelse har i flere år haft hendes særlige opmærksomhed, hvor det teologiske og sjælesørgeriske perspektiv kan åbne for nye og anderledes indsigter.

Foredragene rummer ofte referencer til Søren Kierkegaards forfatterskab, og baserer sig erfaringsmæssigt på den ledelsesbiografi hun skrev i 2011 “Liv og Ledelse” med Lars Nørby Johansen om sammenhængen mellem hans professionelle virke og hans privatliv, en lang række mentor-samtaler over en årrække med topledere i Mærsk, samt Lilleørs eget virke som daglig leder i en tidligere lukningstruet kirke.

Glæd dig!

– En gavekalender til sindet.

Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi håbede. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes et sted, og Kathrine Lilleør anvender i dette foredrag juletiden som et spejl for sit eget og andres liv. I foredraget fortælles, hvordan glæden altid findes, også når den kan være svær at få øje på.

“Glæd dig” indgår som den tredje bog i trilogien “Kærligheden sætter fri”, og er en gavekalender til sindet, hvor Lilleør giver sin læser 24 personlige kapitler om tro, håb og kærlighed.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

kathrine-lilleoer-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører