leonard 2

Del på de Sociale Medier

Kærlighed, Gud og Leonard

2016 blev året, hvor vi mistede digteren og sangeren Leonard Cohen, men vi har stadig Gary Snider.

Gary byder på en usædvanlig autentisk fortolkning af Cohens sange, og dét er der mange grunde til. Som Leonard Cohen, er også Gary født i Canada ind i en jødisk familie og de 2 mænd ligner hinanden af udseende. Men det stopper ikke her. Begge mistede deres fædre som små drenge og begge søgte Europa som helt unge for at komme væk fra mødre, der gerne ville bestemme over deres liv. Hvor Cohen i en årrække opholdt sig i London og senere Grækenland, førte skæbnen Gary Snider til Danmark, hvor han har boet siden 1970’erne.

Gary optræder med Kærlighed, Gud og Leonard og viser et stort Cohen repertoire. Nu er der ikke længere blot tale om en hyldest til mesteren, men Garys forvaltning af en unik musikalsk arv.

Der var flere centrale temaer i Leonard Cohens liv, som afspejles i hans sangskat: En indre splittelse, hans svære forhold til kvinder og – ikke mindst – en religiøs og spirituel søgen.

Gary Snider nærer en åbenlys stor kærlighed til Cohen. Med et humoristisk glimt i øjet og høj musisk kvalitet har han begejstret publikum i det ganske land siden 2016. Med hat, slips og dyb stemme tager Gary sit publikum med på en spændende rejse ind i Cohens musikalske univers.

Kærlighed, Gud og Leonard

– er en samling af sange og fortællinger, som har særlig fokus på den åndelige dimension i Cohens univers. Cohen var meget belæst. Han studerede de store religioner og havde dyb respekt for dem.

Mange sange beskæftiger sig med forholdet mellem det jordiske og det åndelige/religiøse. Mest kendt er ‘Hallelujah’, der er elsket verden over, ikke mindst i Danmark. Men også sange som ‘If it be Your Will’, ‘Who by Fire’, ‘Sisters of Mercy’, ’Going home’ og ‘Treaty’ vidner om en kunstner, som var dybt optaget af religiøse tanker og spørgsmål, og i stand til at skabe en poetisk indgang til dybe og til tider, komplekse emner.

Gary Snider optræder i Leonard Cohen Affair og findes i alle kombinationer fra solo, duo, trio osv. op til 8 mands orkester.

Leonard Cohen Affair

– optræder i forskellige kombinationer fra solo helt op til oktet. De to dejlige korsangere Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen giver smukt feminint modspil til Garys maskuline stemme. Kurt Frimodt spiller virtuost på keyboard og Tom Lindby er et musisk multitalent på trommer, perkussion, bas og guitar.

Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

Leonard Cohen Affair er aktuel med ‘Going Home’, et album/CD med 11 spændende fortolkninger af Leonards sangskat!

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

leonard cohen affair bifald e1568970374674

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører