justine-boesen-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Justine Boesen Trio

Oplev Justine Boesen, en kunstner med en unik musikalsk vision. Hendes værkspallette inkluderer sang, akkordeonspil, komposition og sangskrivning. Justines musik trækker inspiration fra den nordiske kulturarv og sangtradition, og hendes musikalske udtryk bæres af hendes enestående sopranstemme og akkordeonets særegne klang.

Med Justines unikke kombination af stemme og akkordeon beriger hun den danske Folk & Roots scene med noget helt særligt. Hendes musikalske evner har ført hende til at optræde som hovednavn på den anerkendte dansk-tyske festival FolkBaltica i maj 2023 som deres årlige Huskunstner. I foråret 2023 debuterede hun desuden med udgivelsen af sine tre første singler under eget navn.

Justine har tidligere sammen med sit folk-orkester, Mynsterland, vundet en DMA Folk-pris som ‘Årets Talent’ og blev ligeledes nomineret i kategorien ‘Årets Global Roots Udgivelse.’ Hendes musikalske indflydelse kan også høres på Junckers track “Wallenberg” fra ‘Kurs Mod Nord,’ som blev sendt på TV2.

Justine Boesen er en kunstner med et enestående musikalsk aftryk, der fortsætter med at imponere og inspirere og er i 2023 nomineret som ´Årets Nye Talent´ til en DMA Folk pris i eget navn ‘Justine Boesen’.

Trioen består af

Justine Boesen – Sopran & Akkordeon
Mathæus Bech – Guitar
Sebastian Bloch – Kontrabas

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

justine-boesen-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører