Jotun Revolution
jotun revolution bifald

Del på de sociale medier

Jotun Revolution - Kirkekoncerter 2021

– Et dansk vætteband

Jotun Revolution blev født på de tågede heder og i de mørke, tætte skove i Jylland. Dansk og skandinavisk folklore kommer til live i sange som fortæller om naturen og de mystiske væsner, som bebor den. Træd med ind i et musikalsk landskab, hvor nordisk og keltisk folkemusik møder klassiske tonaliteter og historiefortællingen fra musicals.

Sangen “The Spirit of Gallows Hill” fortæller om en galgebakke i Jylland, hvor områdets vætte blev fordærvet af menneskers ondskab. “Allure of Will O’ the Wisp” er et spindelvæv af lyde, som hypnotiserer og lokker naive skovgængere ned i mosens kolde favn, mens “Waltz of the Fae Folk” tager dig ind i hjertet af feernes dans på Elverhøj.

Eversong: Når træerne synger deres vuggevise

Eversong er Jotun Revolutions første single.

Dybt i den fugtige, mørke fyrreskov i Vestjylland taler træerne. Mellem dem står en lille birk. Stadig ung, men vis. For i hendes rødder bor årtusinders visdom og hukommelse. Sidst på året, før bladene endnu havde sluppet deres greb og træets trætte grene, fortalte hun en historie. Under hendes krone hørte vi træernes vuggevise: “Eversong”.

MUSIKKEN

“Vi samler sange og fortællinger, gemt i den danske natur, spirende i vor underbevidsthed. Historier som venter på at blive fortalt, væsner fra folkloren, hvis stemmer vi har hengemt i bøgerne, men som taler blødt og legende i havets bølger, og i vinden, som ruller over Mols Bjerge. I vores sange kommer folklorens stemmer til live, og naturen får en stemme.”

BANDET

Bandet består af HC Molbech (blokfløjte, gemshorn, percussion og vokal), Christine Kammerer (vokal og lyre), Ursula Pedersen Klindt (cello, gambe og vokal), Lasse Olufson (lut, drejelire og sang) og Benjamin Barfod (percussion). Alle i bandet har i andre bands og sammenhænge optrådt mange år både i Danmark og internationalt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jotun Revolution, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jotun Revolution ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jotun Revolution til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Karen Grarup bifald scaled e1574416775983

▶︎Karen Grarup

me and maria bifald 1

▶︎ME AND MARIA

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.