johanne-louise-schmidt-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Johanne Louise Schmidt

Oplev skuespiller Johanne Louise Schmidt for første gang i en varm, hjertenær og ærlig kirkekoncert.
Det har længe været en drøm for Johanne, at komme ud og synge og spille i landets kirker. Kirken er et hjemmevandt og trygt rum for Johanne, da hun har været kirkesanger hele sin ungdom og sunget i pigekor fra hun var lille. I dag bruger hun kirken og kirkerummet til at finde ro, håb og inspiration.

Oplev Johannes udtryksfulde, unikke og alsidige stemme i en koncert, hvor alletiders kendte og mindre kendte sange, salmer og egne kompositioner bliver bundet sammen i åndehul, hvor musikken og sangene fører os gennem alt det smukke og udfordrende ved at være menneske. “Jeg håber at publikum vil gå derfra, og føle sig genkendt og opløftet.”

Kendt fra

Du kender sikkert Johanne Louise Schmidt fra hendes mange roller på film og tv, som bl.a. Statsminister Signe Krag i Borgen 4, Bamses kone Käte i filmen om Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, sekretæren Rose fra Afdeling Q filmene, Maria i krimiserien DNA og mange flere. Udover at lave film og tv har Johanne været kongelig skuespiller på Det Kongelige Teater siden hun blev uddannet. Her har hun spillet store dramatiske roller, og været med til at udvikle dansk teater ind i en ny kunstnerisk tid og form.

Johanne har selv optrådt som solist i mange teaterkoncerter på de største scener, og selv udviklet musikdramatiske forestillinger som komponist. Hun har modtaget meget anerkendelse for sine præstationer; bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris, Ove Sprogøe prisen og en Reumert for årets Kvindelige Hovedrolle. Derudover er hun Ridder af Dannebrog.
Johanne har to musikere med, og vil udover at synge, også selv spille klaver og ukulele på nogle af sangene.

Sangudpluk

  • ‘Se nu stiger solen’
  • ‘Cry me a river’
  • ‘I dit korte liv’
  • ‘Den blå anemone’
  • ‘Hil dig frelser og forsoner’
  • ‘Autumn leaves’
  • m.fl.

Varighed

Varighed: 70 min.

Referencer

“Johanne Louise Schmidt er showets dronning. Johannes cognacstemme rejser mellem alle stemningerne. Hun er magneten i forestillingen.” – Information

“Johanne Louise Schmidt får luften til at stå stille ved at synge PH’s “I dit korte liv”. Smukt og overraskende.” – Gregers Dirckinck-Holmfeld

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

johanne-louise-schmidt-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører