Jesper René
jesper rene bifald

Del på de sociale medier

Jesper René - Kirkekoncerter 2021

Himmelsk lyd i kirkerummet

Pianisten Jesper René debuterede allerede som 14 årig med Odense symfoniorkester i 1989 og har igen, efter en periode i fægtesport, markeret sig som en af landets mest koncerterende pianister. Han er således ene om at have Bachs store cykliske værker på sit repertoire, såsom de ikoniske Goldberg variationer, et værk han har opført flere hundrede gange, siden han redebuterede med det i 2000.

Jesper René er således landets mest fremtrædende i netop dette repertoire, og har programsat musikhistoriens gamle testamente, Bachs Das wohltemperiete Clavier i 2022, 300 året for dets udgivelse, ligesom han turnerer med andre Bach-programmer som de franske suiter og den berømte italienske koncert. Således er Bachs musik det oplagte valg til en kirkekoncert, dels fordi den er skrevet ud af den protestantiske tradition, og dels fordi musikken klinger så himmelsk i kirkernes akustik.

Jesper René har også senere musik på sit store repertoire, og har udover sit berømte bysbarn Carl Nielsens samlede værker, også klaverlitteraturens kendteste sonater af Mozart, Beethoven og Schubert, romantisk musik af Chopin, Liszt og Brahms samt Debussys farverige stykker på programmet. Jesper René er tillige kendt som hjemmevant og afslappet formidler af den klassiske klavermusik fra talrige koncertforedrag på landets højskoler og musikforeningen, hvor han således har talt om alt fra Bachs talmagi til Debussys poetiske programmusik på en både undervisende og underholdende måde.

Jesper René har i mange år haft så høj en koncertfrekvens, at han rutineret har spillet store som små steder, fra Gedser til Skagen og på Grønland og Færøerne og tilbage igen, og på de instrumenter der har forefandtes, at han er det sikre valg til en til lejligheden og instrumentet passende klaverkoncert.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper René, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jesper René ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jesper René til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
ander munch bifald

▶︎Anders Munch

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.