Jesper Lundgaard
Jeser

Del på de sociale medier

Jesper Lundgaard - Kirkekoncerter 2021

En musikalsk rejse

Intet klæder en stor stemme så godt som et smukt kirkerum med fantastisk akustik. Jesper Lundgaard har stemmen og repertoiret til at fylde rummet med vellyd. Formen er nærværende og uhøjtidelig, og publikum bliver revet med på en musikalsk rejse, perfekt tilpasset til kirkerummet.

Koncerten bliver formet omkring danske klassikere, de største musicalhits og evergreens, vi alle kender. Jesper krydrer koncerten med sit sprudlende humør og sjove små anekdoter.

Sanger, entertainer og menneske med stort M.

 

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les MisérablesThe Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på tv, i koncerthusene eller i kirkerne. Hvad enten det er en kirkekoncert eller en  julekoncert, formår Jesper Lundgaard altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge, som han indgår i.

Jesper Lundgaard blev opdaget af den kendte engelske sangpædagog Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring musicals som Cats og The Phantom of the Opera. Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et ”farvel” til det gamle liv og et ”goddag” til det nye og det fremmede. Han modtog sangundervisning, dramatimer og diverse danse- og træningstimer under sit ophold, og efter to år vendte han tilbage til Danmark til en storslået karriere på den danske underholdningsscene. Anmelderroserne væltede ned over det unge talent, og snart havde Jesper mange musicals, tv-optrædener, cd-udgivelser og solokoncerter på cv’et.

I dag er Jesper Lundgaard en af vores mest erfarne og anerkendte kunstnere. Han producerer selv shows og favner bredt. Nu som da han startede sin karriere, foregår alt med et humør, nærvær og en legelyst, som er smittende og forfriskende. En aften med Jesper er en aften i godt selskab.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Lundgaard, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jesper Lundgaard ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jesper Lundgaard til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
image001 copy

▶︎Stig Rossen

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.