Jersey Jazzmen
JERSEY JAZZMEN 2

Del på de sociale medier

Jersey Jazzmen - Kirkekoncerter 2021

Jazz med salmer fra New Orleans

Jersey Jazzmen er et seksmands jazzband (kornet, klarinet, trombone, banjo eller klaver, bas og trommer), som spiller traditionel jazz med rødder i de melodier, som den sorte befolkning spillede for over 100 år siden, og heraf en lang række jazzsalmer.

Jersey Jazzmen kan tilbyde at spille til en gudstjeneste i kirken, hvor de blander deres musik med de salmer, der synges den aktuelle dag. Jersey Jazzmen har oplevet, at det er en god idé at uddele sangark, så kirkegængerne kan synge med på nogle af de gamle salmer og sange fra New Orleans. Publikum kan generelt godt lide at synge med, og Jersey Jazzmen har erfaret, at når de laver disse jazz-gudstjenester, så bliver kirken fyldt til sidste plads.

Jersey Jazzmen kan også tilbyde at lave en jazz-kirkekoncert et par timer (dag eller aften), hvor de spiller de gamle melodier og salmer fra New Orleans, og imellem numrene fortæller lidt om jazzens opståen i anden halvdel af 1800-tallet blandt slaverne, som var hentet fra Afrika for at arbejde i bomuldsplantagerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jersey Jazzmen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jersey Jazzmen ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jersey Jazzmen til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
me and maria bifald 1

▶︎ME AND MARIA

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.