Jersey Jazzmen cover

Del på de Sociale Medier

Jersey Jazzmen

Jersey Jazzmen er et seksmands jazzband (kornet, klarinet, trombone, banjo eller klaver, bas og trommer), som spiller traditionel jazz med rødder i de melodier, som den sorte befolkning spillede for over 100 år siden, og heraf en lang række jazzsalmer.

Jersey Jazzmen kan tilbyde at spille til en gudstjeneste i kirken, hvor de blander deres musik med de salmer, der synges den aktuelle dag. Jersey Jazzmen har oplevet, at det er en god idé at uddele sangark, så kirkegængerne kan synge med på nogle af de gamle salmer og sange fra New Orleans. Publikum kan generelt godt lide at synge med, og Jersey Jazzmen har erfaret, at når de laver disse jazz-gudstjenester, så bliver kirken fyldt til sidste plads.

Jersey Jazzmen kan også tilbyde at lave en jazz-kirkekoncert et par timer (dag eller aften), hvor de spiller de gamle melodier og salmer fra New Orleans, og imellem numrene fortæller lidt om jazzens opståen i anden halvdel af 1800-tallet blandt slaverne, som var hentet fra Afrika for at arbejde i bomuldsplantagerne.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører