Jane & Shane
jane shane 2 bifald e1568027599540

Del på de sociale medier

Jane & Shane - på video

Jane & Shane - Kirkekoncerter 2021

Overbevisende intens spilleglæde og energi

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse.

De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen. De mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne.

Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Og uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem.

Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet.

“Fantastisk musikalitet og overlegen teknisk dygtighed, kombineret med overskud af charme og et glimt i øjet, fik et begejstret publikum i en propfuld Ørslev kirke ved Vordingborg op af stolestaderne i en langvarig stående applaus ved Jane & Shane koncerten.” ØRSLEV KIRKE

“Sammen med Klitmøller Gospelkor var Jane & Shane med til at få taget på Vestervig kirke til at lette. På en meget charmerende måde blev der underholdt på højt kunstnerisk niveau. Jeg kunne godt tænke mig at engagere Jane & Shane igen, de spiller meget forskelligt musik, og med en høj, høj grad af professionalisme.” VESTERVIG KIRKE (SKANDINAVIENS STØRSTE LANDSBYKIRKE)

“I halvanden time rev musikerparret os med sig på glædens vinger……Det blev en aften, der ville noget; nemlig flytte humøret mod de højere luftlag, som der jo netop er rum til og mening med i en kirke!” STOKKEMARKE KIRKE

“Det gik helt forrygende – publikum var vilde med dem. Aldrig er der blevet givet så megen applaus i vores kirke. Det var en fantastisk aften.” – KIRSTEN, MUNKE BJERGBY KIRKES MENINGHEDSRÅD

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jane & Shane, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jane & Shane ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jane & Shane til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
anna kruse 4 bifald

▶︎Anna Kruse

mads Granum 400

▶︎Mads Granum

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.