jane shane 2 bifald e1568027599540

Del på de Sociale Medier

Jane & Shane

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse.

De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen. De mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne.

Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Og uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem.

Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet.

“Fantastisk musikalitet og overlegen teknisk dygtighed, kombineret med overskud af charme og et glimt i øjet, fik et begejstret publikum i en propfuld Ørslev kirke ved Vordingborg op af stolestaderne i en langvarig stående applaus ved Jane & Shane koncerten.” ØRSLEV KIRKE

“Sammen med Klitmøller Gospelkor var Jane & Shane med til at få taget på Vestervig kirke til at lette. På en meget charmerende måde blev der underholdt på højt kunstnerisk niveau. Jeg kunne godt tænke mig at engagere Jane & Shane igen, de spiller meget forskelligt musik, og med en høj, høj grad af professionalisme.” VESTERVIG KIRKE (SKANDINAVIENS STØRSTE LANDSBYKIRKE)

“I halvanden time rev musikerparret os med sig på glædens vinger……Det blev en aften, der ville noget; nemlig flytte humøret mod de højere luftlag, som der jo netop er rum til og mening med i en kirke!” STOKKEMARKE KIRKE

“Det gik helt forrygende – publikum var vilde med dem. Aldrig er der blevet givet så megen applaus i vores kirke. Det var en fantastisk aften.” – KIRSTEN, MUNKE BJERGBY KIRKES MENINGHEDSRÅD

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

jane shane 2 bifald e1568027599540

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører