cover 2

Del på de Sociale Medier

Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup er af flere anmeldere blevet kaldt én af Danmarks bedste mandlige sangere. Hans røst, teknik og indlevelse gør, at han når ud i de fjerneste kroge af salen og rører publikum både med sin musik, stemme og store sangkatalog.

Sammen med guitarist Dennis Flacheberg giver Jakob Sveistrup nu en kirkekoncert, hvor publikum vil opleve dette på egen krop. – Hvorfor netop kirken? Jo, Jakob er begejstret for den naturlige akustik, der findes i de danske kirker og nyder at optræde her, hvor arkitektur blive sanseligt formidlende. Det er, for ham selv, en fantastisk oplevelse hver gang og derfor er det også givet at publikum vil føle lige sådan.

Repertoiret vil primært indeholde sange fra eget bagkatalog. Teksterne er skrevet ud fra de erfaringer og oplevelser i livet, der har været med til at forme Jakob og hans musik som han vil dele ud af disse både på godt og ondt. Der vil også være plads til sjælfulde indslag fra den danske såvel som den internationale sangskat.

Musik er ”terapi for sjælen”, som han ynder at sige og der fortælles med en ærlighed og åbenhed, som alle kan relatere til det.

En ting er sikkert:

Til en Sveistrup Kirkekoncert kommer du hele følelsesregisteret igennem. Du vil lytte til mørke tunge sange, du vil grine og skråle med på gamle klassikere og selvfølgelig kommer vi alle op og stå!

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

sveistrup profil

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører