Jakob Sveistrup
sveistrup profil

Del på de sociale medier

Jakob Sveistrup - på video

Jakob Sveistrup - Kirkekoncerter 2021

- terapi for sjælen

Jakob Sveistrup er af flere anmeldere blevet kaldt én af Danmarks bedste mandlige sangere. Hans røst, teknik og indlevelse gør, at han når ud i de fjerneste kroge af salen og rører publikum både med sin musik, stemme og store sangkatalog.

Sammen med guitarist Dennis Flacheberg giver Jakob Sveistrup nu en kirkekoncert, hvor publikum vil opleve dette på egen krop. – Hvorfor netop kirken? Jo, Jakob er begejstret for den naturlige akustik, der findes i de danske kirker og nyder at optræde her, hvor arkitektur blive sanseligt formidlende. Det er, for ham selv, en fantastisk oplevelse hver gang og derfor er det også givet at publikum vil føle lige sådan.

Repertoiret vil primært indeholde sange fra eget bagkatalog. Teksterne er skrevet ud fra de erfaringer og oplevelser i livet, der har været med til at forme Jakob og hans musik som han vil dele ud af disse både på godt og ondt. Der vil også være plads til sjælfulde indslag fra den danske såvel som den internationale sangskat.

Musik er ”terapi for sjælen”, som han ynder at sige og der fortælles med en ærlighed og åbenhed, som alle kan relatere til det.

En ting er sikkert:

Til en Sveistrup Kirkekoncert kommer du hele følelsesregisteret igennem. Du vil lytte til mørke tunge sange, du vil grine og skråle med på gamle klassikere og selvfølgelig kommer vi alle op og stå!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jakob Sveistrup, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jakob Sveistrup ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Jakob Sveistrup til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.