jakob-fauerby-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Jakob Fauerby

Min højskolesangbog
– Fællessang og historier fra livet.

Jakob Fauerby er skuespiller og TV-vært og er blandt andet kendt som vært på ”Fællessang” på DR1, fra satiregruppen Platt-Form og ”Vild med Dans” hvor han sammen med dansepartneren Silas Holst, som det første par af samme køn i verden, vandt programmet.

Med udgangspunkt i fællessang fra den nye Højskolesangbog tager Jakob publikum med på en personlig fortælling gennem livet, hvor Højskolesangbogen og dens sange har spillet en vigtig rolle.

Vi lever i en tid, hvor vi ofte fokuserer på det der skiller os frem for det, der samler os. Når vi synger sammen, bruger vi ordet sammen, og vi oplever fællesskab på trods af vores forskelligheder.

Højskolesangbogen er vores historie, men den er også vores fælles og levende nutid. Alle har sange som betyder noget særligt for dem og som er knyttet til et bestemt tidspunkt eller hændelse i livet, og når vi synger sammen med andre, mærker vi både deres og vores egne historier.

Sammen med den klassiske guitarist Per Worm, som har bidraget til kirkesangbogen med sangen ”Uden dig”, vil Jakob Fauerby med humor og ærlighed fortælle om sit personlige forhold til de sange der synges og hvilken rolle de har spillet i hans liv.

Det er fællessang, fortælling, fællesskab og folkelighed.

Jakob Fauerby er fast paneldeltager i News og Co på TV2 News,

Ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og Næstformand i Dansk Skuespillerforbund.

Jakob Fauerby og Per Worm har igennem mange år samarbejdet og har bl.a. optrådt sammen på Det Kongelige Teater i gruppen Overformynderiet, sammen med komikeren Per Helge.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

jakob-fauerby-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører