jvfst cover

Del på de Sociale Medier

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

En koncert med Jacob Venndts Fabulous Swing Trio er en koncert med en mission: jagten på “melodien der blev væk”! Og teksten og indholdet er også blevet væk og derfor skal vi tilbage i tiden!

Tilbage til dengang, hvor der var guf i melodierne og guld i teksterne – selv når de blot var ment som det rene og skære underholdning! En koncert med dem er således en koncert i selskab med udødelige komponister og tekstforfattere som f.eks. Sven Asmussen, Åge Steentoft, Kai Norman Andersen, Bent FabriciusBjerre, Herman D. Koppel, Ewald Petersen, Sven Møller Kristensen, Poul Sørensen m.fl.

Musikken og sangene præsenteres med humor og højt humør og med udgangspunkt i den klassiske klavertrio – med en syngende kontrabassist – inviteres publikum til et kært genhør med klassikere som: Pølsesnak, Kys Hinanden, Dit Hjerte er i fare Andresen, Ølhunden, Admiralens Vise, Sangen om Larsen, Når en sailor går i land og mange, mange flere….

Hvad får man hvis man parrer Otto Brandenburg med Niels-Henning Ørsted Pedersen, Toots Thielemans og Victor Borge? Svaret er enkelt: Kontrabassisten, mundharpevirtuosen, sangeren og entertaineren Jacob Venndt.

Hvad så hvis man tilsætter et solidt og råswingende beat fra trommelsageren Per Kolling samt et blødt og sprødt touch fra pianisten Pojken Flensborg….? – Ja, så har man redegjort for alle bestandele i Jacob Venndts Fabuluos Swing Trio!

The Show Must Go On! – Trioen er arvetager efter The Dixieland Gipsy Band som Jacob Venndt var frontfigur i fra 2006 til 2015 og som spillede alle danske jazzklubber og jazzfestivaller tynde og havde en del udlandsaktivitet i bl.a Sverige, Norge, Tyskland og sågar New Zealand! I denne spritnye trio-form får vi lov at opleve spilleglæde på højeste niveau men uden at det blive elitært. Fokus er nemlig på at swing og jazzmusik er for alle og på at der stadig er få ledige pladser på dansegulvet!

Trioen spiller numre fra et bredt repertoire, der strækker sig fra instrumentale show-numre over til sange fra den danske revy og Filmskat af bl.a Aage Stentoft, Svend Asmussen, Kai Norman Andersen, Bent Fabricius Bjerre, blandet med klassikere fra den amerikanske sangskat af f.eks Louis Armstrong, Cole Porter og Gershwin og hylder store croonere som Brandenburg, Winkler, Sinatra, Darrin og andre der lige kom forbi! Det hele er serveret med et smil, højt humør, og et uventet twist – så… Watch out!

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio består af

Pojken Flensborg – Hyppigt anvendt pianist og organist og kapelmester. Har skabt Vejle nyrevy og udgivet mere end 12 CD’er i eget navn og samarbejdet med bl.a, Finn Ziegler, Stig Rossen og mange flere…

Per Kolling –  Populær og elsket trommeslager som har en særlig forkærlighed for swing. Siden sine dage i “Tintin og Hårtørrerne” har Kolling givet den en på frakken med sit stilsikre og energifyldte groove!

Jacob Venndt –  Multiinstrumentalist og solistklasse-uddannet kontrabassist. Er sponsoreret af det japanske mundharpefirmaet Suzuki og har med The Dixieliand Gipsy Band spillet swing-jazz i flere dele af verden og hele DK.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

jakob venndts swing trio 1 bifald scaled

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører