iGlímt-bifald

Del på de Sociale Medier

iGlímt

iGlímt er en lille gruppe, som spiller hjertevarme, iørefaldende og inderlige pop-jazz-folk sange med poetiske danske tekster om livet, kærligheden, samfundet og meget andet – alt sammen med stor indlevelse og glimt i øjet.

iGlímt spiller glad musik, tit med en alvorlig humoristisk undertone, men også bare dejlige, rare melodier med rytme og sving.

Når man hører iGlímt, kan man godt nøjes med at nyde udtrykket og den professionelle udførelse, men man kan også dykke ned i teksterne og få en stor oplevelse med hjem.

iGlímt spiller egne sange fortrinsvis med tekster af Annika Hlif og melodier af Stephan Kaae. Et frugtbart samarbejde som efter bearbejdning i trioen udmønter sig i smukke sange med masser af indhold.

De udgav deres første album “Fuldmånelys” den 19. januar 2023.

iGlímt er:

Kristine Becker Lund – sang
Kristine synger sangene med dyb indlevelse og med fantastisk klang og teknik. Hun er uddannet professionel operasanger og sangpædagog men begiver sig rundt i alle genrer med en lethed og klar fornemmelse for stilen så det er en fryd for ørerne. Kristine brænder for musikken og det at ramme den rigtige lyd og karakteristik til den enkelte sang.

Stephan Kaae – klaver / sang
Stephan spiller klaver og keyboard på sangene. Han er uddannet organist og korleder. Han har komponeret de fleste af sangene og spiller med stor fornemmelse for stilart og genrer. Han rammer teksternes univers med den valgte komposition på bedste vis og man mærker til trods for alle de forskellige stilarter at det er den samme komponist til sangene.

Steen Munk Jørgensen – kontrabas
Steen spiller en glad bas med indlevelse og swing. Han har spillet i mange forskellige sammenhænge hele sit liv i bands i Nyborg.
Hans spilleglæde er stor og kommer altid til udtryk i live-sammenhænge.

Radok Wosko – trommer
Radek er en international musiker med bopæl i København og altid gang i mange projekter både i ind- og udland. Han har stor erfaring med både pop, rock og jazz musik. Radek underviser også på Nyborg Musikskole.

Thomas Lund – Guitar
Thomas er en meget erfaren guitarist som bevæger sig rundt i genrerne med en stilsikkerhed og med stor fornemmelse for valget af guitarlyd. Han underviser på Midtfyns Gymnasium som musik og idrætslærer.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

iGlímt-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører