henriette-engelhart-cover-bifald

Henriette Engelhart

Good Vibes koncert med Henriette Engelhart

– lyt, syng med og bliv inspireret.

Med egne sange som ”Do You See”, ”Good Vibes” og ”I Appreciate” inviteres du til en interaktiv koncert med Henriette Engelhart, hvor vi sammen hylder livet og kærligheden i kirkerummets smukke klang.

Der inviteres til aktivt lyttende nærvær og egen fordybelse når Henriette Engelhart åbner sin store varme stemme. Med sin lange erfaring som korleder og sangunderviser, inviterer hun også til, at vi sammen folder stemmerne ud, åbner for hjertets visdom og både synger roligt og mere kraftfuldt sammen.

Henriette Engelhart er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, men har hele sit professionelle liv levet og lavet egne projekter og koncerter på Bornholm.
Hun har de seneste 10 år levet af sin egen virksomhed Sing Alive by Henriette Engelhart, hvor hun fungerer som både udøvende kunstner, sangunderviser med egen Sing Alive Model og som korleder/teambuilder.

Good Vibes sangene er endnu ikke udgivet, da hun hellere vil lade sangene leve i virkelighedens møde mellem mennesker og i den samskabelse der ligger i hendes koncertform.

Er du nysgerrig på sangene, kan du høre et uddrag af en tidligere akustisk kirkekoncert fra Gudhjem Kirke på videoen herunder.

Synes du også det er tid til at Henriette kommer rundt i landet og spreder ”Good Vibes”? – så kontakt os for booking af denne helt særlige fællesskabende og transformerende Good Vibes koncert med Henriette Engelhart.

henriette-engelhart-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører