henriette-engelhart-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Henriette Engelhart

Skal vi også fylde jeres kirke med opløftende og kærlige Good Vibes?

Good Vibes Release Tour.

Henriette Engelhart tilbyder en stemningsfuld og hjertevarm kirkekoncert, når hun med sin store varme stemme og egne sange som ”Do You See”, ”Good Vibes” og ”I Appreciate” inviterer til, at vi sammen hylder livet og den ubetingede guddommelige kærlighed i kirkerummets smukke klang.Hun tilbyder resten af 2023 en release tour i interesserede kirker, og fejrer dermed at hendes sange i år er udgivet.

Du kan allerede nu høre ”Starting All Over Again”, ”I Love You Thank You – The Ho o Pono Pono Song” og ”A Dream is a Wish Your Heart Makes” på de allerfleste streamingtjenester, så som Spotify og YouTube.

 

Du kan også høre optagelser fra tidligere kirkekoncerter herunder:

Til kirkekoncerterne spiller Henriette Engelhart sine sange i intense, autentiske og halvakustiske versioner – kun med piano og sang, eventuelt suppleret med sit Good Vibes Backingkor.

I samarbejde med hver enkelt kirke, aftales det om der vil blive tilbudt en forudgående korworkshop, og om koncerten vil skulle foregå på dansk eller engelsk.

Henriette Engelhart er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har hele sit professionelle liv levet og lavet egne projekter og koncerter på Bornholm.
Hun har siden 2011 levet af sin egen virksomhed Sing Alive by Henriette Engelhart, som både udøvende kunstner, korleder og sangunderviser i Sing Alive Modellen, som hun er skaber af, og har de sidste år fyldt flere kirker, med sine Good Vibes Koncerter

Nu er hun klar til at komme rundt med sine opløftende, kærlige Good Vibes Koncerter i hele landet.

Referencer

”Du er simpelthen en kvindelig udgave af Master Fatman – du spreder bare ren kosmisk kærlighed”

”Danmark har brug for sådan en som dig – der er brug for sådan en ny Etta Cameron”

”Elsker det nærvær og rum du skaber – det er ligesom til koncerter med Caroline Henderson og Marie Carmen Koppel”

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

henriette-engelhart-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører