helle-danum-jazz-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Helle Danum Jazz

Sjælfuld jazz i kirken

Konceptet består af, en smuk jazzkoncert, krydret med lidt gospel inspireret sange, samt sange med plads til åndelig fordybelse, fortællinger om livet og lækre “up tempo” sange med det helt rigtige swing, der er også egne kompotioner sange om livet og sange med sjæl.

Alt dette med et repertoire skræddersyet til en sjælfuld koncert i kirken.

Om Helle Danum Jazz

Helle Danum en dansk Jazzsangerinde, med mange års musikalsk erfaring indenfor forskellige genrer lige fra gospel til jazz og blues, men de sidste 12 år har primært stået i jazzens tegn, da det er for jazzen hendes hjerte virkelig banker. Med kirkekonceptet kombineres Helles unikke sangerprofil, som gospel og jazzsangerinde i smuk forening.

Helle har en smuk og varm jazzvokal, der drager lytteren ind i et vidunderligt jazzunivers af smukke toner og tekster der betyder noget……..

Hun kan fortælle historien så man “ikke er i tvivl”, og Helles vokal har den helt rigtige autentiske lyd fra den gode gamle jazz tid.

Helle Danum Jazz kan bookes i forskellige konstellationer, trio, kvartet og kvintet, eller næsten bigband, med bl.a. piano, kontrabas og saxofon, trompet. Helle samarbejder med mange af jazzmiljøets mest erfarne og kompetente musikere. Således samles det bedste hold, til netop dit event.

Repertoire

  • Just a closer walk
  • God bless The child
  • Come sunday
  • Pennies from heaven
  • I Got The world on a string
  • I love Paris
  • I’m in the mood for love
  • Samt egne kompositioner
  • og mange flere

 

Koncertens varighed er typisk 2 sæt af 40 minutter.

Referencer

Intet mindre end fantastisk Jazz.
Helle har en skøn, varm og hjertelig stemme som går lige i hjertet – kan kun give 5 stjerner.” – Anna Katarina Bjerre Vestbjerg

En forventningsfuld og godt fyldt Fuglebjerg kirke, ventede spændt på Helle Danum og hendes kvartet. Vi blev bestemt ikke skuffede. Vi var vidne til en veloplagt og sprudlende Helle Danum jazzkvartet, der med godt humør og stor indlevelse leverede musik og sang af høj kvalitet.
En oplevelse der kun kan anbefales.” –  Anders Juhl, organist i Fuglebjerg Kirke

Tusind tak for en skøn alsidig koncertoplevelse – charmerende og forførende. Dejlige soloer og en meget smuk stemme!
Tillykke med din skønne førsteopførte egenkomponerede sang “Feathers”, Helle! En meget smuk og følsom sang! – Kom gerne igen!” – Birgit Alice Vildgaard Rasmussen,
Menighedrådsmedlem Glumsø-Bavelse-Næsby

Tusinde tak for en rigtig dejlig koncert i Bogø kirke. Det var dejligt at komme i vor lokale Brugs – der var kun positive kommentarer – en der selv spiller i et lille orkester udtalte – “hold da op hvor var det godt, de var dybt professionale”. Ja jeg fik jo også den kommentar: “desværre kunne jeg ikke søndag eftermiddag”
Endnu en gang tusinde tak.”” –  Winni Børresen, Koncertansvarlig Bogø Kirke

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

helle-danum-jazz-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører