hans jørn oesterby 1 bifald e1555060948444

Del på de Sociale Medier

Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby har næsten 40 år bag sig som troubadour. Han er vestjysk af sind, og med sin stille lune og sine gode ord indfanger han på fornem vis menneskelivet med dets mørke og lyse dage. Han har en sjælden evne til at skabe en ramme af varme og nærhed, når han med sine gode historier og tankevækkende sange formidler det dybe i livet. Og han gør det i øjenhøjde. Man ser nærmest publikum sænke skuldrene og bare være til stede i kirkerummet, hvor det århundredgamle mødes med nutidige sange om tro og tvivl.
En kirkekoncert med Hans Jørn Østerby er en rejse med både høj latter og stille eftertanke.

Den jyske troubadour har spillet og optrådt over det meste af landet såvel som i radio og på tv. Fra tid til anden har der været mulighed for afstikkere til udlandet. Således har han optrådt i danske kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavet koncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i det afrikanske land Liberia. Desuden har han to gange været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe børneforestillinger og skolekoncerter.

De Ni Læsninger

Den gammelkendte tradition om at lave De Ni Læsninger op til jul, får en helt ny dimension ved at lade Hans Jørn Østerby fremføre den. Hans Jørn reciterer og dramatiserer de ni bibelske læsninger og krydrer dem med sange og fællessange og salmer imellem.
En stor oplevelse i den mørke december måned.

Duo

Maj-Britt Vibe Dørken har igennem de sidste 20 år sunget i forskellige gospelkor. Hun har som korsanger optrådt med verdensstjernen Mariah Carey samt med de danske sangere Sanne Salomonsen, Mads Langer og Rasmus Walther.
Hun er også kendt for sin rolle som solist og forsanger i orkestret Himmelblå, der igennem de sidste 15 år har udgivet 3 cd’er og spillet deres egne inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.

Sammen laver Hans Jørn Østerby & Maj-Britt Vibe Dørken en 80 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange og Christmas carols, men også med noget af det knapt så kendte. Maj-Britt er leveringsdygtig i det smukke og nænsomme, og Hans Jørn byder ind med viser og sange om julen – også når den ses fra bagsiden.
En julekoncert fremragende fremført og med stor hjertevarme.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

hans jørn oesterby bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører