hanna laursen cover bifald

Del på de Sociale Medier

Hannah Laursen

En musikalsk fortælling om vold i familien.

Emnet vold i familien udgør et problem, som berører de fleste samfundslag og som krydser alle landegrænser. Håndteringen af vold i hjemmet starter med erkendelse og forståelse af situationen og opbygning af muligheder for at søge – og finde hjælp.

”Et show for mig selv” er baseret på Hannah Laursens personlige oplevelse. Fortællingen handler om hendes barndom i Danmark, mødet med hendes israelske nu eksmand, konfrontationen med eksmanden og vejen ud af voldscirklen efter 30 års ægteskab til en ny tilværelse sammen med hendes tre børn – vejen ud til et normalt liv.

I showet præsenterer Hannah sin egen og hendes families historie. Med en kombination af musik, sange og fortælling formidles budskabet på en helt unik og særlig måde.

Gennem musik og sange, nogle selvkomponerede, andre kendte numre, som har ”fået et drej” for at passe ind i historien, oplever publikum en rejse ind i en verden, som i Hannahs tilfælde har en god afslutning.

”Et show for mig selv” er en fortælling, der giver såvel håb til kvinder, der er fanget i en verden af vold og ydmygelse, som advarsler til kvinderne om de mange tegn, som bimler og bamler og viser, at de er på vej ind i en relation med en psykisk- og/eller fysisk voldelig partner.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

hanna laursen bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører