Grundtone Trio
grundtone trio profil

Del på de sociale medier

Grundtone Trio - Kirkekoncerter 2021

- en varieret og fyldig musikoplevelse

Grundtone Trio, et stærkt musikalsk team der med mange og forskellige musikgenrer, sang og instrumental musik, fører publikum ind i musikkens forunderlige verden.

Efter en stor koncert hvor sangerinden Kathrine K. Andersen og musikerne, trompetist Anders Wilkens og pianist Flemming Kenn Hansen, optrådte som solister, fandt de 3 sammen og inden længe blev Grundtone Trio en realitet.

Trioen program er bredt med ældre og nye danske salmer/sange, romantiske ballader, musicals, filmtemaer, gospel, Elvis melodier, jazz, blues m.m. Sange og melodier alle kender som eksempelvis Amazing Grace, I skovens dybe stille ro, What a wonderfull world, Just a closer walk with Thee, Solen er så rød mor og mange flere, bliver fremført med indlevelse og passion. Et repertoire hvor samspil mellem sang og de forskellige instrumenter, trompet, klaver og harmonika tilpasset de forskellige melodier, giver en varieret og fyldig musikoplevelse.

Musikken ledsages af anekdoter og historier om komponister og melodier, og hvis ønskes, arrangeres fællessange/salmer.

Grundtone Trio er velegnet til koncerter i kirker, kulturhuse, ældreklubber, plejehjem, receptioner m.m. Trioens repertoire er omfangsrigt og varieret, og kan derfor tilpasses enhver koncert, årstid m.m.

Grundtone Trio består af:

Sangerinden Kathrine K. Andersen, optræder som solist med større og mindre ensembler, og mestrer med sin flotte stemme mange forskellige musikgenrer. Optrådte med succes i TV5’s musikprogram ”All together 2019”, er kirkesanger og underviser i sangteknik.

Anders Wilkens, trompet, percussion, kor. Forhenværende solotrompetist i HJV Musikkorps Syd og Odense Politiorkester, nu freelancemusiker, optræder som solist og musiker med kor, større og mindre orkesterensembler.

Flemming Kenn Hansen, klaver, orgel, harmonika, kor. Flemming optræder som solist og musiker i større og mindre ensembler og er fast pianist for Fynbokoret.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Grundtone Trio, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Grundtone Trio ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Grundtone Trio til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.