Ghita Nørby og Lars Hannibal
niels7 lile

Del på de sociale medier

Ghita Nørby og Lars Hannibal - Kirkekoncerter 2021

Ghita Nørby og Lars Hannibal i ord og toner

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som fejrede sit 60 års jubilæum og spillede sin sidste rolle på teatret i 2017, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser.

Den faste del af aftenen er Ghitas oplæsning af hendes favoriteventyr af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibals fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks. temaet fra The Deer Hunter.

Den uforudsigelige del af aftenen er de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner, der optager dem inden for kunst og kultur, og Ghitas refleksioner over en lange karriere med roller inden for film, tv-dramatik og teater – eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

Temaerne er mange, og som en anmelder skrev: ”Når to mennesker på en lille scene med to mikrofoner og to stole formår at fylde det store hus med intenst nærvær, humor og en vis ydmyghed, så vidner det om format. De to store kulturpersonligheder ramte plet i deres samtale-show, hvor de på den ene side gav stof til eftertanke, mens de på den anden side fik latteren til at buldre gennem det store hus gang på gang.”

Ghita og Hannibal har et nært venskab gennem mange år, og det fornemmes tydeligt i deres intense samvær på scenen og deres kommunikation med publikum.

Samlet spilletid ca. 75 minutter – helst i en afdeling.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ghita Nørby og Lars Hannibal, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Ghita Nørby og Lars Hannibal ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Ghita Nørby og Lars Hannibal til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

mar 2022


søren dahl

▶︎Søren Dahl

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.