done copy

Ghita Nørby og Lars Hannibal

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som fejrede sit 60 års jubilæum og spillede sin sidste rolle på teatret i 2017, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser.

Den faste del af aftenen er Ghitas oplæsning af hendes favoriteventyr af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibals fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks. temaet fra The Deer Hunter.

Den uforudsigelige del af aftenen er de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner, der optager dem inden for kunst og kultur, og Ghitas refleksioner over en lange karriere med roller inden for film, tv-dramatik og teater – eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

Temaerne er mange, og som en anmelder skrev: ”Når to mennesker på en lille scene med to mikrofoner og to stole formår at fylde det store hus med intenst nærvær, humor og en vis ydmyghed, så vidner det om format. De to store kulturpersonligheder ramte plet i deres samtale-show, hvor de på den ene side gav stof til eftertanke, mens de på den anden side fik latteren til at buldre gennem det store hus gang på gang.”

Ghita og Hannibal har et nært venskab gennem mange år, og det fornemmes tydeligt i deres intense samvær på scenen og deres kommunikation med publikum.

Samlet spilletid ca. 75 minutter – helst i en afdeling.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

niels7 lile

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører