Cover 12

Del på de Sociale Medier

Evamaria Linnet

Evamaria Linnet er en dansk sanger, skuespiller, sangskriver og plade producer. Hendes syngestil er POP inspireret, og hun bookes også udenlands på internationale scener rundt Tyskland og US.
Hun blev født i den kunstneriske by Århus som de fleste danske kunstnere. Og har senere boet i både London, Frankrig og New York.

Efter i sine teenageår at have sunget kor for mange popartister, blev hun opdaget af musikmogulen Marcus Moser, og blev signet til Made Records som sangskriver.
Evamaria synger på både tysk og engelsk.

Uddannet sanger ved Rytmisk Musikkonservatorium. Hendes klare og lyse stemme, gør sig godt i kirkerne. Hun har i en del år også sunget kor for diverse sangstjerner, incl. sin mor, Anne Linnet, på både kirke tourné samt rundt om i landet på de store scener.

Evamaria synger således gerne sange som:
“Forårsdag”, – “Tusind stykker”, – ’Størst af alt er kærlighed’ – “Smuk og dejlig” – “Himlens Port” – ’Ledt efter lykken’ – “Søndag i April” – “Levende hænder” m.fl.

Udvalgte sange vil kunne kopieres og omdeles så kirke- og koncertgængerne kan synge med.

Evamaria akkompagneres enten af en guitarist eller en pianist.

En koncert med Evamaria Linnet vil være af ca en times varighed. Ved en sådan koncert vil Evamaria udover Anne Linnets sange også flette egne og andres kærlighedskompositioner ind i repertoiret.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

evamaria linnet bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører