Ester Brohus
ester brohus bifald

Ester Brohus's links

Del på de sociale medier

Ester Brohus - billederester brohus game for the gamblers presse 2


ester brohus game for the gamblers presse 4


ester brohus game for the gamblers presse 1


ester brohus game for the gamblers presse 3


Ester Brohus - Kirkekoncerter 2022

Musikalsk vingesus

Musikalitet og stædighed er to nøgleord i Ester Brohus’ karriere. Hun valgte tidligt at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver, og siden pladedebuten ”Ester” og hittet ”Perfect Way” i 1992 har Ester Brohus manifesteret sig som vores stærkeste og mest originale country-inspirerede navn.
Idéen med kirkekoncerter opstod på en turné i Grønland. Her mødte Ester Brohus biskoppen fra Odense, Kresten Drejergaard, som spurgte: ”Hvorfor giver du ikke koncerter rundt omkring i kirkerne hjemme i Danmark?”

Den tanke lå ikke Ester Brohus særlig fjernt. Hun har aldrig lagt skjul på sin nære tilknytning til kirken. Hun har heller aldrig været sen til at omsætte tanke til handling. Ester Brohus har nu i mange år trukket fulde huse i de danske kirker lige fra Præstebro på Sjælland til Dybbøl i Sønderjylland.

Ester Brohus sætter et personligt præg på både egne og andres sange. Repertoiret er en bred vifte af de smukke countryballader, som hun har skrevet, krydret med nogle af de gospelsange hun har optrådt med siden sin scenedebut i en alder af kun 6 år. I øvrigt er det efterhånden blevet en fast tradition, at koncerten rundes af med fællessang til Grundtvig-salmen ”Jeg ved et lille Himmerig”.

For Ester Brohus har det ikke været nødvendigt at lede efter et musikalsk udtryk. Hun er vokset op med genren. Hele sin barndom rejste hun rundt med forældrene, som var gøglere og musikanter. Ester Brohus havde været til mange byfester og på mange markedspladser, før det gik op for hende, at der også var andre måder at leve livet på. At optræde med countrymusik er blevet Ester Brohus’ lod her i livet. Det er ikke Ester Brohus, der har valgt musikken – det er musikken, der har valgt hende.

En koncertoplevelse med Ester Brohus beskrives bl.a. således:

”Selvom julisolen skabte næsten tropisk hede i den tætpakkede kirke tirsdag aften, havde mange af de over 200 tilhørere gåsehud på de sommerbrune arme. Så inderligt, ægte og kraftfuldt sang Ester Brohus om kærlighed, ensomhed og længsel.

Der var ærlige tekster om livets alfarvej og sprudlende gospel, country og blues. Ester Brohus er karismatisk langt ud over scenekanten, og med en fantastisk stemme er Ester Brohus den, der om nogen har fået status som dansk fortolker af amerikansk gospel, blues og country.”

Desuden har Ester Brohus altid haft et stort hjerte for andre mennesker, også de indsatte i de danske fængsler, hvilket tydeligt kommer til udtryk på albummet ”Game for the Gamblers” fra 2016.

Ester Brohus er flere gange blevet hædret af den samlede musikbranche og modtog i 1995 sin første Grammy for albummet ”Heart of Desert Longing”. Cd-udgivelsen ”Poor Pretty Little Me” blev tildelt hele tre titler: ”Årets danske vokalist”, ”Årets danske folk-sangskriver” og ”Årets countryalbum”. Sidstnævnte titel gik også til Ester for albummet ”Come to Me”.

Når Ester Brohus optræder, akkompagneres hun ofte af Knud Møller, guitar og kor, datteren Sabrina Brohus, kor, og Morten Maltesen, bas. Ud over sin fantastiske stemme som hovedinstrument spiller Ester også guitar og mundharpe.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ester Brohus, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Ester Brohus ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Ester Brohus til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

feb 2022


niels13

▶︎Lene Siel

pia s h

▶︎Pia Raug

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.