Erik Grip
erik-grip-bifald

Del på de sociale medier

Erik Grip - Kirkekoncerter 2021

Tradition og nærvær

Erik Grips meget lange karriere er blevet belønnet med tildelingen af Den danske Folkemusikpris.
En pris der kun gives folke- og visesangere der har tjent genren i meget lang tid med en prisværdig stor karriere. Prisen sætter Erik Grip ind i rækken af de største kunstnere indenfor den folkelige sang, såsom The Dubliners, Donovan, Povl Dissing, Mikael Wiehe, Tom Paxton og Sebastian.

Det der i 60´erne startede i Visevershuset i Tivoli København, med Frank Jægers Viser i 70´erne, det folkelige gennembrud med fejringen af N.F.S. Grundtvig i 80´erne, udødeliggørelse af sangen Åbent landskab, kan nu i 2021 tilføje en udgivelse af 12 sange med tekster af Jens Rosendal. Digteren Jens Rosendal udtaler: ”Det er tydeligt at Erik Grip har sat sig grundigt ind i teksterne. Erik Grip giver teksterne liv og fylde. Det er en fornøjelse at lytte til.

Netop det – at det er en fornøjelse at lytte til – har givet Erik Grips mange koncerter et særligt kendetegn. Og tilføjet de personlige anekdoter, der også kan være morsomme, gør en koncert til noget særligt.

Det er muligt at engagere Erik Grip solo med guitar og sit program af danske sange, viser og lidt røverhistorier. Det er også muligt at engagere Erik Grip med pianisten Henrik Gunde – En koncert der indeholder salmer, viser og sange inklusiv de nye med tekster af Jens Rosendal.

Henrik Gunde er pianist i DR Big Band samt i Brorsonkirken i København. Har udgivet flere album der spænder fra Erroll Garner Jazz – Gunde on Garner – Carl Nielsen sange og er flittigt benyttet akkompagnatør med et særligt poetisk og smukt pianospil. Senest har Henrik Gunde også komponeret til et Tove Ditlevsen digt, der er optaget i Højskolesangbogen. Henrik Gunde er modtager af Ben Webster prisen.

Erik Grip og Henrik Gunde – Poesiens mestre – Sange af Jens Rosendal, Frank Jæger,
Morten Nielsen, Kingo og selvfølgelig Grundtvig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Grip, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Erik Grip ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Erik Grip til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

okt 2021


pia s h

▶︎Pia Raug

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.