Erann DD
niels5 lile

Del på de sociale medier

Erann DD - Kirkekoncerter 2021

Perfekt til de smukke danske kirkerum

Med soul i sjælen får du Erann DD (David Drori) i en helt ekstraordinært flot akustisk version med ”Still Believing”, ”When You’re Around”, ”Didn’t I Tell You That I Love You”, ”You Better Believe”, ”When You Hold Me” samt en masse af de nye sange fra udgivelsen ”Rockin’ My Life”.

Erann strøg i 1990’erne ind på de danske hitlister. Først med Zapp Zapp. Siden med Drori-Hansen Furniture, og i år 2000 som solist med hans nummer 1 album ”Still Believing”, som fik både guld og platin og bragte Erann på flere års turné i Danmark og resten af Europa.

Glæd dig til en af de helt store live oplevelser med nogle af de største hits, Eranns yndlings soul- og funksange samt noget af det nyeste med Erann i sit livs topform!

Erann kommer ud som trio med nogle af Danmarks dygtigste musikere, der passer helt perfekt til de smukke danske kirkerum.

Erann er faldet for idéen med at spille kirkekoncerter efter at have været på kirketurné i foråret 2017, og han glæder sig til at opleve endnu flere af landets smukke kirker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erann DD, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Erann DD ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Erann DD til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
lille 1

▶︎NABOERNE

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.