niels5 1

Del på de Sociale Medier

Erann DD

Med soul i sjælen får du Erann DD (David Drori) i en helt ekstraordinært flot akustisk version med ”Still Believing”, ”When You’re Around”, ”Didn’t I Tell You That I Love You”, ”You Better Believe”, ”When You Hold Me” samt en masse af de nye sange fra udgivelsen ”Rockin’ My Life”.

Erann strøg i 1990’erne ind på de danske hitlister. Først med Zapp Zapp. Siden med Drori-Hansen Furniture, og i år 2000 som solist med hans nummer 1 album ”Still Believing”, som fik både guld og platin og bragte Erann på flere års turné i Danmark og resten af Europa.

Glæd dig til en af de helt store live oplevelser med nogle af de største hits, Eranns yndlings soul- og funksange samt noget af det nyeste med Erann i sit livs topform!

Erann kommer ud som trio med nogle af Danmarks dygtigste musikere, der passer helt perfekt til de smukke danske kirkerum.

Erann er faldet for idéen med at spille kirkekoncerter efter at have været på kirketurné i foråret 2017, og han glæder sig til at opleve endnu flere af landets smukke kirker.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

niels5 lile

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører