ensemble-felix-bifald

Del på de Sociale Medier

Ensemble Felix

Ensemble Felix har sin tilknytning til Helsingør pga. sin status af husorkester i Vestervang Kirke i Helsingør, hvor ensemblet ofte samarbejder med kirkens sangere, bl.a. til den meget besøgte nytårskoncert. Ensemble Felix øver fast i Hendriksholm Kirke i Rødovre.

Ensemblet har været på flere koncertturnéer i Danmark, Tyskland, Sverige og Polen. I Hamburg har ensemblet bl.a. deltaget i den traditionsrige skandinaviske julekoncert i den store katedral Sct. Michaelis Kirche, hvor flere tusinde hamburgere kommer som tilhørere. De samarbejder ofte med kor, deres størrelse og fleksibilitet gør dem til en interessant partner i rigtig meget musik for kor og orkester.

Et flertal af musikerne, har en eller anden musikuddannelse bag sig, men arbejder til daglig med andet end musik. Repertoiret er både originalværker for deres besætning og arrangementer af værker for større besætninger. Instrumentsammensætningen med strygekvintet og blæserkvintet gør, at de kan spille meget forskellig musik, og opnå en nærmest symfonisk lyd når det kræves.

violin Louise Broch & Maja Lindholm Damberg
bratsch Søren Lundcello Thomas Bidstrupkontrabas Claus Nybro
fløjte Lise Bacheobo Thomas Nissenklarinet Carsten Bielefeldt
fagot Mikkel Ringhorn Anita Blæsbjerg

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

ensemble-felix-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører