Emmelie de Forest
emmelie de forest bifald

Del på de sociale medier

Emmelie de Forest - på video

Emmelie de Forest - Kirkekoncerter 2021

Intimkoncert

Den meget talentfulde vinder af Eurovision Song Contest, Emmelie de Forest leverer en intimkoncert. Hvor hun præsenterer publikum for sange fra hendes to albums Only Teardrops og History, samt nye kompositioner og udvalgte covernumre.

Lydbilledet vil være en overraskende blanding af både akustiske og elektroniske elementer, akustisk guitar møder klaver, elguitar møder ukulele og viola møder omnichord. Og som altid når Emmelie optræder, oplever man et dybfølt nærvær og møder en stemme af format.

Ved koncerter på mindre steder og i kirker f.eks. skabes et helt særligt nærvær med publikum: “Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under en koncert, og det er meget intimt”, fortæller Emmelie, jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning i det mindre rum, som jeg deler med publikum. Emmelie når med sin optræden ud til publikum og ind i hjertet, hendes fokus og tilstedeværelse er medrivende og dedikeret, man forlader en optræden beriget og opladt.

Danske Emmelie de Forest fik sit navn på verdenskortet da hun vandt Eurovision Song Contest tilbage i 2013 med Only Teardrops. Efter sejren blev verden hendes arbejdsplads med bl.a. en reklamekampagne i Kina, TV-shows og koncerter i hele Europa samt sangskrivning i USA. Med sejren blev Emmelie også udnævnt som Årets Europæer 2013 af Europa bevægelsen.

Om Emmilie

Emmelie er en kreativ sjæl, der hele tiden afsøger nye måder at udtrykke sig på. I 2015 medvirkede hun bl.a. i filmen Solo Project, hvor hun spillede sangerinden Esther Hviid. Emmelie har også et bankende hjerte for dyrevelfærd, og i foråret 2016 rejste hun til Borneo med DK4 for at lave en dokumentar om hendes første møde med Orangutangerne på Lone Droscher Nielsen’s rehabiliteringscenter. Her blev hun udnævnt som Ambassadør for Red Orangutangen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Emmelie de Forest, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Emmelie de Forest ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Emmelie de Forest til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
pia s h

▶︎Pia Raug

erik-grip-bifald

▶︎Erik Grip

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.