billede1 2 3

Del på de Sociale Medier

Elkjær Trio

Ved en koncert med Elkjær Trio vil lytteren kunne læne sig tilbage og nyde sang og instrumentalmusik med afslappende, behagelige og velkendte klange og for en stund give hjernen et frirum.

Elkjær Trio er en helt ny gruppe opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere, Hanne Elkjær, Martin Kjeldgaard og Peter Søvad.

Trioen optræder med numre, vi alle kender, eksempelvis ”I skovens dybe stille ro”, ”Amazing Grace” og ”What a Wonderful World”. Trioens kontrabassist, Peter Søvad, vil binde numrene sammen med spændende og sjove historier fra musikkens verden.

Elkjær Trio er velegnet til koncerter i kirker, på plejehjem, ældre klubber, kongresåbninger, receptioner og andre arrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for repertoiret er omfangsrigt og kan tilpasses enhver koncert, årstid m.m.

Elkjær Trio består af:

Hanne Elkjær, trompet og sang
– Diplomeksamen/Statsprøvet musikpædagog. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. 1 års studier i Frankrig. Hanne har bl.a. assisteret i symfoniorkestre og militærorkestre samt medvirket i utallige teaterproduktioner. I dag er Hanne formand for Dansk Musiker Forbunds Aalborg afdeling, ansat som kirkesanger ved Vodskov Kirke samt freelance trompetist.

Martin Kjeldgaard, klaver og sang
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som klassisk pianist og klaverpædagog. Martin er fastansat organist ved Vodskov Kirke, men fungerer desuden som freelance pianist i utallige sammenhænge, rytmisk som klassisk – hvad enten det er som selskabsmusiker, kapelmester i teaterproduktioner eller korsammenhænge.

Peter Søvad, kontrabas, sang og fortæller
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som både klassisk og rytmisk kontrabassist. Tillige uddannet bibliotekar. Peter har et langt virke bag sig og fungerer i dag som freelance musiker i utallige konstellationer. Han er desuden autodidakt eventyrfortæller, foredragsholder og underviser.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

image1 2

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører