Elkjær Trio
image1 2

Del på de sociale medier

Elkjær Trio - billederbillede1 3


billede2 1

Elkjær Trio - Kirkekoncerter 2021

Lad musikken bringe ro i sindet

Ved en koncert med Elkjær Trio vil lytteren kunne læne sig tilbage og nyde sang og instrumentalmusik med afslappende, behagelige og velkendte klange og for en stund give hjernen et frirum.

Elkjær Trio er en helt ny gruppe opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere, Hanne Elkjær, Martin Kjeldgaard og Peter Søvad.

Trioen optræder med numre, vi alle kender, eksempelvis ”I skovens dybe stille ro”, ”Amazing Grace” og ”What a Wonderful World”. Trioens kontrabassist, Peter Søvad, vil binde numrene sammen med spændende og sjove historier fra musikkens verden.

Elkjær Trio er velegnet til koncerter i kirker, på plejehjem, ældre klubber, kongresåbninger, receptioner og andre arrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for repertoiret er omfangsrigt og kan tilpasses enhver koncert, årstid m.m.

Elkjær Trio består af:

Hanne Elkjær, trompet og sang
– Diplomeksamen/Statsprøvet musikpædagog. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. 1 års studier i Frankrig. Hanne har bl.a. assisteret i symfoniorkestre og militærorkestre samt medvirket i utallige teaterproduktioner. I dag er Hanne formand for Dansk Musiker Forbunds Aalborg afdeling, ansat som kirkesanger ved Vodskov Kirke samt freelance trompetist.

Martin Kjeldgaard, klaver og sang
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som klassisk pianist og klaverpædagog. Martin er fastansat organist ved Vodskov Kirke, men fungerer desuden som freelance pianist i utallige sammenhænge, rytmisk som klassisk – hvad enten det er som selskabsmusiker, kapelmester i teaterproduktioner eller korsammenhænge.

Peter Søvad, kontrabas, sang og fortæller
– Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som både klassisk og rytmisk kontrabassist. Tillige uddannet bibliotekar. Peter har et langt virke bag sig og fungerer i dag som freelance musiker i utallige konstellationer. Han er desuden autodidakt eventyrfortæller, foredragsholder og underviser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elkjær Trio, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Elkjær Trio ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Elkjær Trio til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Per i Sct. Marie Kirke 1

▶︎Per Nielsen

Ann Mette på kirkekoncerter.dk 1 260x130

▶︎Tine Rehling

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.