Edenwood Duo
edenwood duo bifald

Del på de sociale medier

Edenwood Duo - på video

Edenwood Duo - Kirkekoncerter 2021

Catherine Struys og Wouter Vercruysse er to lidenskabelige musikere, der åbner nye veje mod et repertoire, som vi ikke engang troede kunne eksistere … En værdifuld indsats udført af to inspirerede musikere med en stærk teknik og drevet af en følelse af dyb poesi!” Laurent Graulus (Musiq’3 – december 2017)

I 2016 besluttede Catherine Struys og Wouter Vercruysse, et musikerpar, at udvide deres partnerskab til scenen og grundlagde Edenwood Duo baseret på ideen om at bringe levende repertoire skrevet til guitar og cello fra 1950’erne og fremefter.

Duoen har fulgt masterclasses med Sophie Hallynck og Guy Danel og har optrådt siden oprettelsen både i Belgien og i udlandet. De holdt koncerter for prestigefyldte spillesteder som Bijloke Gent, Palais des Beaux Arts Charleroi, 30CC Leuven, Chambre a Part Lille, Royal Academy London og Festival Millesources (Frankrig).
De er prisvinderen af ​​den internationale musikkonkurrence Léopold Bellan 2017 i Paris og ‘åbenbaringen’ af den internationale musikfestival 2017 i Cap Ferret.
Edenwood Duo har lavet flere optagelser, herunder verdenspremieren på Alan Charltons Suite for cello og guitar (Et’Cetera Records) og værkerne fra Koshkin og Gismonti til albummet The GCM Project (A Croch’Note Production). Deres nyeste album, Another Place, er et udvalg af værker, der oprindeligt er skrevet til guitar og cello gennem de sidste 30 år.

Edenwood Duo modtog strålende anmeldelser for deres optagelser i Gramophone (UK), Larsen (BE), Soundboard (US), Classical Guitar Magazine (US), EarRelevant (US), Guitar Classique (FR). Deres optagelser er blevet udsendt ved flere lejligheder på BBC Radio 3 (UK), Klare (BE), Musiq’3 (BE), de Concertzender (NL), Classical Guitar Alive (US) og Classical Discoveries (US).

Musikerene

Catherine Struys * guitar

Catherine Struys optræder regelmæssigt i Belgien og i udlandet som solist og kammermusiker, især i Edenwood-duetten (med Wouter Vercruysse på cello), en duo, der vandt en 2d-pris ved Leopold Bellan International Competition i Paris i 2017.

Wouter Vercruysse * cello

Som solist og kammermusiker har han udført koncerter i verdens mest prestigefyldte haller: Carnegie Hall i New York, Shanghai Oriental Arts Centre, Cité de la Musique i Paris, Royal Academy London, Muziekgebouw aan ‘t IJ i Amsterdam, og Bozar Center for Fine Arts i Bruxelles.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Edenwood Duo, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Edenwood Duo ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Edenwood Duo til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
lars fiil bifald 1

▶︎Lars Fiil

trio skala cover bifald

▶︎Trio Skala

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.