dreisig danholt bifald

Del på de Sociale Medier

Dreisig og Danholt

Hvem husker ikke de legendariske programmer ”Det ville glæde mig at høre” og ”Giro 413” fra radioen med blandt andet Otto Leisner og Mogens Landsvig som værter, hvor lytterne kunne indsende ønsker til stykker musik og sange, som de gerne ville høre, ofte med en hilsen til et familiemedlem, en ven eller en kollega?

Ved denne fortællekoncert synger Elsebeth Dreisig og David Danholt kendte hits fra operaens, operettens, musicalens, revyens og populærmusikkens verden. Alle de skønne melodier, som i daglig tale kaldes for ”evergreens”, ”schlagere” eller ”ørehængere”, som vi husker så godt sunget og fortolket af folkekære sangere som Katy Bødtger, Gitte Hænning, Poul Bundgaard og Poul Reichardt.

Og alt sammen bliver sunget på dansk! Det hele bliver kædet sammen med anekdoter og historier, som passer til programmet og sangene. Med sig har de to sangere en fremragende og veloplagt pianist, så der er lagt op til en skøn stund i sangens verden!

Elsebeth og David har været et musikalsk match i mange år, blandt andet som fast førsteelskerpar i et utal af forestillinger på Den Jyske Opera i forestillinger som blandt andre La Traviata og Elskovsdrikken.

Udover Den Jyske Opera har begge sunget på Det Kongelige Teater og rundt omkring i Europa og USA. Begge har de en stor forkærlighed til både det tunge og lette repertoire. Og når bølgerne går højt, trakterer David Danholt også gerne sin harmonika til en italiensk serenade sunget ham selv eller Elsebeth eller et sømandspotpourri, som får hele salen til at gynge.

Livsglæde og samvær er nøglen til en skøn oplevelse med den dynamiske trio, som bedst kan sammenlignes med en uforglemmelig stund i sand Tove Hyldgaard og Tonny Landy-stil.

Det vil glæde Elsebeth og David, hvis de kan glæde jer med deres smittende humør, smukke stemmer og altid stærke nærvær. Sangen har som bekendt vinger!

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

dreisig danholt bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører